"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Değerli arkadaşlarım son günlerde yaşanan acı olaylara karşı tepkimizi koymak ve terör mağdurlarına desteğimiz göstermek için şehitlik yada gazi rehabilitasyon merkezi ziyareti yapmayı düşünmekteyim ama tek başına gitmektense sizlerinde orda bulunması daha anlamlı olcak herkesin çevresinde mutlaka bikaç arkadaşı dostu vardır en azından kendi çevremizide organize ederek bu ziyareti kalabalık yapmalıyız. Desteğinizi ve katılımınız bekliyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen godfather : 31-10-2007 - 17:32 Sebep: Başlık değişimi |
| | |
| | #2 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
buluşma ile ilgili fikirlerinizide yazarsanız etkinliği beraberce olgunlaştırırız.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| ZugoR | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Ben gelirim |
| | |
| | #4 |
| Uur | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Abi Gazi Rehabilitasyon Mekezi yada bir şehit ailesine gitmek daha iyi olur kanımca.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #5 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Yapacağınız güne göre iznimi ayarlayıp bende gelip destek vermek isterim fikirlerinizi bekliyorum
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Uur | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Ben hertürlüsüne varım.Bir şehit ailesine eğer garibansa mesela biraz erzag alıp,ziyaret eebiliriz.Gazileri ziyaret etmekte çok anlamlı olur.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #7 |
| ZugoR | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Bende gelmeye çalışırım fakat birkaç gün nete girememe durumum var eğer zaman belli olduğunda ben bu konuya yazamazsam haber verirmisiniz???
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Her türlüsüne gelirim. Yarın da yürüyüş var bizim okulda ama burdaki öğrenciler pek sallamıyor gibi, bakalım ne çıkacak...
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
| Re: 27.10.07 Ankara teröre karşı dayanışma buluşması
Ankara da olursam mutlaka gelirim
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|