"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| SAxo VtS TUrboO | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #42 |
| .:: M a L i ::. | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
2004 yılında foruma kayıt olmam, o tarihten itibaren aktif olmam anlamına gelmiyor. foruma 1 aydır aktif olarak katılıyorum. konu gereksiz yere uzadıkça uzuyor. ilk buluşalım fikri atıldığında denecek sadece bir iki cümler vardı. " siz bizden isteyin biz ayarlarız buluşmayı." ama o kadar laf sölendi yok siz kimsiniz, nasıl buluşuyorsunuz. ByDavulcu dan buna benzer bir sürü soru geldi. o anda yanlış anladık biz ByDavulcuyu. ama ilk gelen yorulum öyle olması bunun sebebi. ama o kadar soru yazılana kadar, sadece o bir cümle yazılsaydı böyle sorunlar olmazdı. buluşma ayarlanırdı ve eski üyelerden biri gelir açıkalrdı herşeyi. bu konunun kapanmasına karşın hala böyle yorumlar gelemsini açıkca anlamıyorum. yeniyiz diye iyi niyetimiz hep yalış anlaşıldı veya öyle anlaşılmak istendi. artık bı konuda birşey demek istemiyorum. buluşma yapılırsa gelirim. orda konuşuruz bu konuyu. yüz yüze tartışırız. ağaç dikme ile ilgili bi sorum olmuştu 5 gün önce. soruma cevap alamadım hala. ama burda kapanmış konu hakkında yorumlar geliyor. birde ordaki soruma bi cevap alsam ne güzel olurdu. burdaki eleştirilere gösterilen ilgi birde orda gösterilse keşke. Mesajı son düzenleyen KeZZaP : 06-06-2006 - 23:59 |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Potansiyel Çatlak | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
mali cim artık konuşmaya gerek yok.. konuşsak hep böle tepkiler alıyoruz.. o yüzden konuşmaya ve uzatmaya değmez.. emre arkadaşımıza pm atıldı.. saolsun o da ilgilendi biz kapadık konuyu.. ama hala konuşuyorlar.. eski yeni olayı olduğu sürece toplantı konusunda konuşmayalım...
__________________ Road is my way.. speed is my life... |
| | |
| | #44 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
elimde olsa warya çıkıp gelirim sırf gelmiyolar toplantı toplantı diye yırtınıp gelmiyolar diyenler için gelirim.... ayın 18 inde buluşulacaktı geliriz dedik 11 oldu o tarih uymadığı için gelemiyoruz... altında başka bişeyler aranmasın lütfen....
__________________ ![]() | |
| | |
| | #45 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Yaş: 26
| Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
çoktandır katılamıyorum bi işim çıkmassa bende ordayım
__________________ |
| | |
| | #46 | |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41
Bir okuyup anlama problemimiz yok değilmi _? Ben ne diyorum, sen ne yapıyorsun ? Tebrik ediyorum...
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! | |
| | |
| | #47 |
| .:: M a L i ::. | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
igor haklısın. ama öyle eleştirler geliyorki cevap vermek zorunda kalıyoruz |
| | |
| | #48 | |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41
Hepiniz aynı anda yanlış yapıyorsunuz, farkındamısınız ? 2 yanlış 1 doğru etmiyor. Hani tam anlamıyla bir deli kuyuya taş atmış 1,000 akıllı çıkartamamış durumu. Neyi tartışıyorsunuz ? Neden tartışıyorsunuz ? Hepinize söylüyorum, şahsına değil... Böyle giderse, toplantı yaptırmayacağım.. Kim kazanacak ? Hepiniz birden kaybedeceksiniz... Bu mu istediğiniz... Tabiki değil... Lütfen 10 yaşında çocuklar gibi davranmayı bırakın...
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! | |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Potansiyel Çatlak | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
siz biz yapacaksanız demişsin de... siz biz olayını eski olanlar yapıyor biz deil.. aman neyse boşwerelim onu bunu da ankara da adam gibi bi piknik vs vs yapalım hoş olmaz mı ?
__________________ Road is my way.. speed is my life... |
| | |
| | #50 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 30
| Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
gereksiz sebepsiz uzadı bu konu başkan bi tarih yazdı uyan gelir uymayan gelmez biz siz yok ayrıca hepimiz varız aslında bi toplantıda karsılasıp tanıssanız bu yasananların ne kadar sacma oldugunu anlıycaksınız neyse umarım hepiniz uygun olursunuz bende uygun olurum orda tanısırız gorusmek uzere
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|