"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41
| Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
TEBRİK EDİYORUM, BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM. !!!
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! | |
| | |
| | #32 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 30
| Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
OyyyyOyyyy Ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalarrr Emre başkan aşıkdır dilo dilo yaylalar Emre senide gonderioruz asker ben 2001ler 3 tertip falan gidicem herhaldee goruşmek üzere bende orda olucam
|
| | |
| | #33 |
| .:: M a L i ::. | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
arkadaşlar yer bellimi? nerden toplanılacak? |
| | |
| | #34 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
Arkadaşlar sakin olun lütfen, birbirimize karsı daha saygılı olalım. Dediğim gibi kimseyi gelip gelmemesi konusunda yargılayamayız. Bu halka açık bir toplantı, gelmek isteyenlerin başımızın üstünde yeri var. Hakan abinin açıklamalarına birebir katılıyorum.. Evet beyler bende kısa bi zaman sonra aranızdan ayrılıcam gibi gözüküyor Hayırlısı diyelim artık 311 mi olur 312 mi bakalım, şubede belli olucak
__________________ RUN 2 FLY |
| | |
| | #35 |
| Korhan | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
ooo emrecim hadi bakalım kolay gelsin sana şimdiden hayırlı teskereler. Bi aksilik olmazsa bende ordayım
__________________ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR |
| | |
| | #36 |
| Old, Very Old Member | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Bilader seni bi kucakta sallar öyle göndeririz, kuru kuru olmaz , Öğrenir öğrenmez haberdar et bizleri..
|
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
hayırlı teskereler emre abi....
__________________ ![]() |
| | |
| | #38 | |
| SAxo VtS TUrboO | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
AYRICAAA TOPLANTI DİE Bİ ARAYA GELİP NE YAPTILAR OKUDUNUZMU İLLEGAL YARIŞLARA GİDİLDİ MODİFİYEM OLARAK. TARZ BUYSA BÖYLE DEVAM EDİLSİN Saygılar.
__________________ | |
| | |
| | #39 | |
| .:: M a L i ::. | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
eğer sende tam olarak okuduysan hepsi şehir dışına çıkıyor. gitmesinlermi şimdi toplantı için evlerine? İllegal yarış olayına gelince, hiçkimse çıkıp bişey demedi. burda yönetimden tartışmanın olduğu zaman konuyu takip eden oldu. biri gelseymiş görüşmeye. modifiyem.com un vizyonunda bahsetse imiş. neyin yasak olup olmadığını. kuralları açıklamadan, o kurallara uymamızı bekleyemessin. hiçbirimiz müneccim değil. Mesajı son düzenleyen KeZZaP : 06-06-2006 - 12:14 | |
| | |
| | #40 |
| .:: M a L i ::. | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
RUN yer belli mi? nerde toplanılacak 11inde? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|