"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #201 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Yaş: 26
| Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
toplantı yok mu hiç toplanalım
__________________ |
| | |
| | #202 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 30
Butun ankaralılara Bir Merhaba diyelim bu topik nerdeyse kapanıcak yaa Bukadar sahipsiz bırakmayalım burayı |
| | |
| | #203 |
| Senior Member | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Merhaba abi nasılsın? Şöyle bir organizasyonumuz var, bekliyoruz hepinizi; Team Mercedes 16 Aralık Ankara buluşması
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #204 |
| MdfyM Team | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Haydi Ankara, güzel bir buluşma fırsatı
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #205 |
Ankara modifiyem yardıma ihtiyacım var suan bi arastırma firmasında çalışıyorum ve otomobiller üzerine anket yapıyorum 2003-2004-2005 model sıfır km alınan araçların sahipleriyle anket yapmam lazım araba listesini ekliyorum listede arabası olanlar bana özelden cep telefonlarını atarsa çok sevinirim fiesta corsa palio 206 polo clio yaris c3 micra grande punto punto getz fusion jazz meriva symbol accent albea logan cordoba city fabia astra golf c4 scenic 2 corolla verso megane 2 sedan corolla sedan focus sedan civic sedan bora ve jetta astra sedan marea laguna vectra avensis elentra octovia 407 accord mondeo toledo primera impreza s60 mercedes m class kia sportage bu arabalardan herhangi birine sahip olan varsa lütfen özelden cep numarasını yollasın araç bulmakta zorlanıyorum lütfen yardım
__________________ Mesajı son düzenleyen EC_051 : 05-01-2007 - 19:34 |
| | |
| | #206 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
bizde Octovia yokta Octavia var ![]() ne gibi bir yardım lazımdı?
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #207 |
yanlış yazmışım anket yapıyorum da senden yarım saat istiycem bide nerde dersen oraya gelirim yarım saat kadar sürüyo anket bide 2003-2004-2005 modellerinden biri olmalı
__________________ |
| | |
| | #208 |
| Aktif Üye | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
almera var 2006 olmazmı |
| | |
| | #209 |
2006 kotası doldu bide almera yı da yaptık bitti her arabadan yapılması gereken belirli sayılar var bitince kotası dolmuş bi arabanın anketini kabul etmiyolar genede sağol
__________________ |
| | |
| | #210 |
| Senior Member | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
2oo4 fiesta isini gorurmu ama 35 yasa 6 sene var |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|