"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 31 | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
sportinger,tazzz ve bydavulcu söyleyecek herşeyi söylemişler zaten daha fazla söze gerek yok. bir terslik olmazsa ben de oradayım.görüşmek üzere...
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Potansiyel Çatlak | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Umarım eğlenirsiniz.. Malesef Yine Ben Yokum.. 18 inde olsaydı rahatca gelirdim.. malesef 12 sinde sınawlarım bitiyor kayseri den anca o zmn dönüyorum.. neyse size iyi eğlenceler...
__________________ Road is my way.. speed is my life... |
| | |
| | #13 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
iki hafta önceden verilmiş bi sözüm olmasa kesinlikle katılırdım.... emre abi teşekkür ediyorum bu arada ....sırf lafta toplantı diyen arkadaşa inat katılmak isterdim ama bizim şirketle birlikte o gün abantta piknikte olacagım için lanet olsun ki katılamıyorum
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
kusura bakmayın ama toplantı yapılacaa zaman uyelerımıse danıscaz demıstınıs..18 ınde bulusmak ıcın bı baslık acılmıstı saten neden 11 de oldu sımdı herkes kendını ona gore ayarladı..ben belkı gelemıcem erkn006,gelemıcek,chronic gelemıcek...bılmıorumdaa kımler gelemıcek
|
| | |
| | #15 |
valla bende çok merak ediorum ama umarım iyi geçer.. bizden yoksun
| | |
| | #16 | |
| Old, Very Old Member | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
Danışmışta, 11 inde toplantı yapmak istiyorum diye yazmış adam napsın daha size???? 11 inde düşünmüş bizde onay veriyoruz geliriz diye.. 18 indeki buluşmanın RESMİ olmadığını defalarca anlatmaya çalıştım ama siz beni dinlemediniz ve kendinizi ayarlamışsınız. Kimlerin gelmeyeceğini bilmiyosun bende bilmiyorum ama gerçekten gelecekleri biliyorum, farklı bir sonuç beklemiyordum ve beklemiyorduk.. Emre anlaşılan bu seferde biz bizeyiz, sağlık olsun. En azından şöyle bi birbirimize sarılırız. | |
| | |
| | #17 |
eğer ankarada olsaydık kesinlikle Gelirdik buna emin ol ama malesef çoğumuz ankara da yokuz inşallah bidahaki sefere ... ama 18 inde de kendi aramızda buluşursakda nurettin seni ve diğer arkadaşları da görmekten mutlu oluruz.. emre'nin düşüncesine karşı çıkmadık sadece bikaç kişiye uygun olmadığı için gelemioruz dedik...
| | |
| | #18 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
keyfimizden değil yani ![]() sırf emre abiyi ve diğerlerini tanımak için gelirdim emin ol.... bi kaç defa yolda görmüştüm subarusunu
__________________ ![]() | |
| | |
| | #19 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26 | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Arkadaşlar lütfen yalnış anlaşılma olmasın, Sizlere durumu söyle izah edeyim, biz genelde toplantılarımızı pazar öğleden sonraları yaparız. Bende sizlerle biran önce görüşmek için ayın 11 diye düşündüm. Bunda herhangi bir manidarlık söz konusu degil. Lütfen yalnış anlaşılmasın. Yakın zaman içinde askere gidecegim için ayın 16 sından itiabren istanbulda olucam bazı işlemlerim için, yoksa tabiki hali hazırda olan bir gunde değişiklik yapmazdım. Neyse, sonuc olarak top sizde arkadaşlar. Durumu müsait olanları bekliyorum. Görüşmek üzere, Emre
__________________ RUN 2 FLY |
| | |
| | #20 |
merak etme kimse yanlış anlamadı.. rahat oll şimdiden hayırlı teskereler... umarım katılan çok olur
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|