"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
| Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Arkadaşlar hepinize selamlar, Son birkaç haftadır okuldaki yogunluktan dolayı siteyi düzenli olarak takip edemedim. Gördüğüm kadarıyla ufak bir gerginlik olmus bazı arkadaşlar arasında. Şimdi en başta şunu söylemek gerekir bizler bir aileyiz. Burda 4 senedir toplantılara gelen arkadaşlarımız var. Yıllardır çeşitli organizasyonlar yaptık ve kaynaştık. Durum öyle bir hal aldıki artık görüşmelerimiz rutin bir hal aldı, yani illa bir organizasyon olmadanda düzenli görüşür hale geldik. Tabiki bu arada yeni arkadaşlarımızıda aramıza katmak için toplantılar düzenlemeye devam ettik. Fakat pek fazla katılım olmadı. Ankara modifiyem kısmına girip organizasyon için yanıp tutuşan arkadaşlar oldu, Modifiyem ID CARD ve sticker dagıtımları için isim istediğimiz zaman 80 kişi adını yazdırdı. Fakat gelin ve görünkü bu arkadaşlardan sadece 10 tanesi kimlik ve stickerlarını toplantılara gelip bende aldı.( Bu arkadaşlarda eski üyelerimizdi.) Dolayısı ile en başta farklı algılanmanızın sebebi bu. Fakat bu demek değildir ki, sizlerde diğer o malum arkadaşlarla aynı niyettesiniz. Kimsenin kimse ile bir problemi oldugunu sanmıyorum. Hepimiz Ankaradayız ve toplantılarda yüzyüze gelip beraber zaman geçiricez. Bu sebepten dolayı lütfen gerginlik yaşamamaya özen gösterelim. Birkaç arkadaş bana özel mesaj atmışlar, Arkadaşlar tabiki kendi aranızda toplanmakta özgürsünüz bune ne benim ne başkasının kimsenin karışma yetkisi yoktur. Herkez herkez ile görüşebilir, toplanabilir. Hiçbirimiz bunda bir art niyet aramayız. Fakat bizim kendi belirlediğimiz bir kural var. Oda şudur ki, "Organizasyon ile ilgili duyurulur sadece başkan yada başkan yardımcıları tarafından yapılır." Ankara modifiyem kısmına bakarsanız daha önce yetkili olmayıp konu açan arkadaşlarının konularını kapattık/sildik. Bunu yapmamızın amacı ise "düzen". Tek bir vücüt gibi hareket etme arzumuz. Dolayısı ile bir organizasyon yapılcagı zaman, yönetimdeki arkadaşlar ve ben, üyelerimizinde görüşlerini alarak bir organizasyon ayarlıyoruz ve bunu o başlık altında duyuruyoruz. Bunun dışındaki diğer sohbet ve düşüncelerimizi ise "Ankara Modifiyem Chat" kısmında paylaşıyoruz. Son olarak daha önce toplantlarımıza hiç katılmamış arkadaşlarımıza birkaç bilgi vermek istiyoruz. Bizim toplantılarımız genelde araçlar üzerine uzun sohbetler üzerine dayalı. Yani illegal yarışlara katılma, izleme vs gibi durumlar söz konusu olmuyor. Hep beraber bir yerde buluşulup orada birşeyler içip sohbet ediyoruz. Kimi zaman yemek organizasyonlarımız oluyor.(Ör: Ramazan ayında Bilkent Otelde Açık büfe iftar yemeği) Kısaca bu şekilde organizasyonlar yapıyoruz. Tabiki sizlerden gelicek diğer fikirlerede her zaman açığız. Ben önümüzdeki hafta ayın 11'i pazar gunu bir tanışma toplantısı yapmak istiyorum. Bu toplantıda eski üyeler ile beraber, aramıza yeni katılan arkadaşlar ile tanışmak ve görüşmek istiyorum. Arkadaşlar buluşma yeri A.O.Ç deki herzaman buluştuğumuz mekan. Yol tarifini son sayfada yaptım. Bulamama gibi birşey olucagını sanmıyorum. SAAT 14:30'da Görüşmek üzere.. ![]() Gelebilecek durumda olan arkadaşlar bu başlık altından belirtirlerse sevinirim. Görüşmek üzere, Emre
__________________ RUN 2 FLY Mesajı son düzenleyen RUN : 09-06-2006 - 01:28 |
| | |
| | #2 |
| 10000 RPM Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
sitenin eski bir üyesi olarak yazıyorum. yaşım 29 ve aşşa yukarı 4, 5 senedir aktifim. çok güzel arkadaşlık larım oldu bir çogu halen devam ediyor. bir çok insanla anlayış farkından dolayı koptuk. modifiyeyi ögrendigim ögrettigim yer olarak görüyorum. her nekadar yönetim ve üyelerin bir kısmı tarafından dışlansam da bu konu hakkında yazacak bir iki sözüm var. arkadaşlık ilişkimizi bir düzen ve ahenk içinde sürdüre bilmek için bir sisteme ihtiyacımız var bu sistem de başkanlık sistemi, toplantıları veya yapılacak org. ların düzenli olması ve katılım maximum seviyede olaması için bu şart. bir çok yeni üye arkadaşımız bunu henüz idrag edemesede yakın gelecekte yapılacak bir organizasyonda ögrenip mdf kültürünü alacaktır...
Mesajı son düzenleyen Sportinger : 11-06-2006 - 10:16 |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Emre, İstanbulda yaşamama rağmen katılmaya çalışacağım . Heyecanlı yeni arkadaşlarımızı aramızda her zaman görmek isteriz bu saygı sevgi ve paylaşım çerçevesini aşmadığı sürece ... Sevgiler ve Selamlar... |
| | |
| | #4 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
Katılmayı gerçekten çok isterdim ama finallerim bitti yarın şehir dışına çıkıyorum 18'inde geleceğim tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum ,bu keyfin bi parçası olamayacağım için üzülüyorum, bir dahaki buluşmada görüşmek üzere diyorum.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Old, Very Old Member | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Emre ölüm kalım olmazsa biz orada olacağız. Yıllardır olduk ve halada olurum. İlker de tolgada çok güzel eklemeler yapmışlar. Bende burdan toplantı toplantı diyen tüm arkadaşlara sesleniyorum. UMARIM BU DEFA MEVCUT 2 KONUDA YAZI YAZAN BİR ÇOK ARKADAŞ ORADA OLURLAR Bizi tanımak, bizlerin sadece sanal bir ortamda klavyenin arkasına sığınıp " hep lafta kalmayan " insanlar olmadığımızı, sanal olmayan bir gerçeklikte olduğumuzu görürler.. ÖZELLİKLE MDFYM VE ANKARA KÜLTÜRÜNÜ ÖĞRENMEK İSTEYENM HERKESE KAPIMIZ AÇIK, BELKİ NICKLERİMİZİN YANINDA TITLELARIMIZ YOK AMA BİZ GÖNLÜMÜZÜ - YILLARIMIZI VE DOSTLUĞUMUZU VERDİK, her zamanda veririz.,, TOPLANTIDA BULUŞMAK ÜZERE |
| | |
| | #6 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
Keşke 18 haziran tarihi ortadayken o tarihte bir org. düşünseydiniz(18 haziran tarihini düşünenler size intibak ederdik) ... daha önce olması ; naçizane biraz manidar geldi bana ... Neyse sizin org. yapılmış , burda olsam(final sınavlarım nedeniyle ank.da değilim) kesin gelirdim artık bidahaki sefere... Saygılar |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Senior Member | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru.. Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #8 |
| .:: M a L i ::. | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
ben Ankarada olacağım. aksilik olmassa toplantıya geelceğim. |
| | |
| | #9 |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
musait olursam bende gelırım
|
| | |
| | #10 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Ankara Modifiyem Genel Duyuru..
Ehliyeti alınca gelirim ben daha çook var |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|