"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
evet arkadaşlar yarın akşam ankaradayım bende ANKARADAki MODİFİYEM üyeleriyle tanışmak isterim...büyük küçük farketmez daha samimi olabilmemiz için tanışmak gerekir.. evet mesajımı okuyup tanışmak isteyen ankara modifiyem ekibi bana özel mesajdan tel numaralarını verebilir...adres mekan saatte belirtebilir .tanışmak isterim....bu fırsatı birdaha yakalayamam...hepinize iyi günler.
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30
|
Aslında şöyle bi buluşma filan olsada buluşsak,,,bende bayadır katılmıyorum buluşmalara..En son 206gti vardı ozamanlar toplanıyorduk bundan yaklaşık 5-6 sene önce filan...Baya olmuş ya..
|
| | |
| | #4 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
yarın sınavım var ders calısıyorum ama bır yerde bulusma yaparsanız kısa surelıgıne ugrayabılırım
|
| | |
| | #6 |
|
tamam 10-15 gün içinde ufak bi tanışma yapalım tanışmak isteyen tel versin yada bana katılabilirim desin ben onlara özelden telimi verim aceleye gerek yok dediğim gibi...sadece bir merhaba desek yeterli... 10 -15 gün içinde 30 dk lığınada olsa beraber olalım
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! Mesajı son düzenleyen 206_GTI_28 : 21-06-2008 - 00:53 |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
tamam şu anlık 3 üye bana şu zaman olur desin ben telimi vs verim ayarlarız
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
telefon vs verilirde.. bence bi tarih belirle kafanda bi yer söyle katılabilcek arkadaşlar o gün o saatte belirttiğin yere gelsin gerisi kolay ztn.. böyle bayram ziyareti gibi kapı kapı dolaşmak zor olur |
| | |
| | #9 |
| Team Lada |
doğru demiş arkadaş yer saat mekan belirle ona göre o saatte herkes orada hazır olabilsin... maksatt oturup çay kahve içmek...sohbet etmek... ankarada olsam bende katılırdım bu organizasyona ama rusyadayım malesef
|
| | |
| | #10 |
|
düşünmen yeterli ![]() tamam ben size yarın veya pazar günü net birşey söylerim ok... bu arada adım mustafa can 16yaşındaym ![]() hadi bakalım
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|