"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
| Ankara ID card ve sticker teslimi için BU PAZAR Buluşuyor
Arkadaşlar bu pazar günü saat 11 de çiflikte buluşuyoruz. ID card ve sticker için adlarını yazdıran arkadaşlar tam takım gelirlerse herkezin emanetini teslim ediceM Haftaya finallerin başlamasından dolayı hemen verelim istiyoruz ıd cardlarınızı.. Adresi yeni gelecekler için yazıyorum:Atatürk Orman çifliğinin sonunda bir yol ayrımı vardır saga ve sola. Sola giderseniz gazi mah. dogru gider. Siz orda saga dönüceksiniz yani TEKEL fabrikasının oraya dogru ordan devam edince yok yukarı dogru çıkar biraz ilerleyin ilerde buyuk bir otopark goruceksiniz. Ordada yemek yenen yerler vs var. Orada bulusuyoruz.. |
| | |
| | #2 |
| SAxo VtS TUrboO | Re: Ankara ID card ve sticker teslimi için BU PAZAR Buluşuyor
ok ordayız kardeş bi terslik olmazsa
|
| | |
| | #3 |
| Re: Ankara ID card ve sticker teslimi için BU PAZAR Buluşuyor
Akadaşlar neden kimse cevap yazmıyor???
|
| | |
| | #4 |
| EG6 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 37
Ben ordayım, kardeşim..Millet hafta sonu aldınız aldınız , yoksa bi daha aydi kart sitikır neyim yok ona göre ![]() Emre yi bulursunuz......alırsınız artık |
| | |
| | #5 |
Ehehehe |
| | |
| | #6 |
| SAxo VtS TUrboO | Re: Ankara ID card ve sticker teslimi için BU PAZAR Buluşuyor
modifiyem ölmüş herhalde allah rahmet eylesin bak soora way ben duymadım way sitikır isterdim olmasın oğaaaa göre ehuehuehueuhe ben taa eskişeerden yetişecem toplantı için hiç yakıştıramadım yani!!!
__________________ Mesajı son düzenleyen goldeneagle : 21-05-2005 - 15:59 |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
bende ordayım bende aydii kartımızı neyin alalım biran evvel.bayadır görüşemiyoruz kimseyle görüşmeye de bahane olur kart sitikır vs |
| | |
| | #8 |
| Old, Very Old Member | Re: Ankara ID card ve sticker teslimi için BU PAZAR Buluşuyor
Walla ben bile başka bi yere davetli olduğum halde napıp edip 1 saat bile olsa kaçıp gelecem. Stıkır bu lan porumu?
|
| | |
| | #9 |
| Adrenalin Bağımlısı | Re: Ankara ID card ve sticker teslimi için BU PAZAR Buluşuyor
Bende gelicem de trene atlar gazide inerim herhalde bulurum yeri. Sincan'dan geliyorum hadi hayırlısı Saat 11 de buluşma yeri orasımı yoksa org. yapılacak yer orasımı? Benim ilk buluşmam dolayısıyla kimseyi tanımıyorum. Sadece konser dolayısıyla ByDavulcuyu gördüm o kadar :PBi soru daha: gelemeyecek olan arkadaşımızın kartını da alabiliyormuyuz?
__________________ PART I Mesajı son düzenleyen ModifieD : 21-05-2005 - 18:47 |
| | |
| | #10 |
| 10000 RPM Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
alo ben de ordayım...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|