"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Ankara Geceleri
Evet Ankara, kız arkadaşınızla ya da kızlarla geceleri nerelerde takılıyoruz? Gelen öneriler; Laila Laila Mention Tunalı Tapas HD Restoran Arjantin Las Chicas Bahçeli Brothers Pampero Mesa Salata Konut Kent Peppermill Adana Sofrası Nenehatun Vodka Avenue (Redroom) Ümitköy Taşçı Konağı Köroğlu-Meyhane
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen executive : 09-05-2007 - 00:36 Sebep: güncelleme |
| | |
| | #2 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Ankara Geceleri
kızına göre değişir diyim ortaam ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Ankara Geceleri
Kız arkadaşın ve kızlar diye ayır sen de o zaman.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
Okuldan arkadaşlarla çıkarsam ya geri dönüyorum ya da Bahçeli'de ara sokaklardaki yerlere takılıyoruz.($€ durumları yani) Kızılay'a takılmaya çok hevesliler, ben de olaylara karışma heveslisi değilim o yüzden geri dönüyorum. ![]() Okuldan samimi arkadaşlarımla çıkarsam Bahçeli Brothers.(alt kat genelde )İstanbul'dan misafir gelince Laila. ![]()
| | |
| | #6 |
Hakan geceleri Tabu Cafe'ye mi gidiyorsun?
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| ///CM 755/// | Re: Ankara Geceleri Erişcim sen bana ayrı topic aç "Ankara Gündüzleri" diye, benim okulu biliyosun ben ankara gecelerini okulda geçiriyorum zaten diğer yazdıklarımın hepsine gündüz gidiorum... ankaranın gündüzleri, kıbrısın geceleri bana ait
__________________ [AVIATION] |
| | |
| | #8 |
Hee, tamam Hakan, unutmuştum ben onu.
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2006 Yaş: 19
| Re: Ankara Geceleri
Ben kiz arkadasimla takilmiyorum genelde. |
| | |