"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | 9 Ağustos Cumartesi Buluşuyoruz! Buluşma yeri: Cepa Mirror Saat: 20.30 Herkes davetlidir. Gelmek isteyenler bana aşağıdaki numaralardan ulaşabilir. 0534 29 29 229 0542 845 49 70 Eriş
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen executive : 09-08-2008 - 16:16 |
| | |
| | #2 |
| Ford lover |
Biraz erken olmadımı konu açmak için ![]() kral kim bu arada ?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
Hazırlık mı yapacaktın? ![]() ![]() Valla anlık gelişti olaylar, öğlen dedik buluşalım diye, şimdi de konu açtım işte.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| Ford lover |
Süslenmem uzun sürüyor ![]() Gelip gelememe konusunda hiç bir şey demiyeceğim bir aksilik çıkarsa üzülürümGelecek olursam forumdan bir kaç ağabeyimin telefon numarası var muhtemelen onlarda gelir , ararım ![]() İyi eğlenceler..
__________________ Mesajı son düzenleyen oğuzk : 09-08-2008 - 00:34 |
| | |
| | #5 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
eris bence kitlet konuyu kimse sabah sabah snn o meymenetsiz suratını gormek istemez |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member | Alıntı:
Yarın bu konudan devam ederiz zaten, gelecek olursan ya konuya yazarsın ya da evden çıkmadan bi alo dersin. Bekleriz.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Senior Member | Alıntı:
Sabah kahvalısı o yüzden iptal oldu zaten. ![]() ![]() Akşam loş ışıkta fazla belli olmuyor suratım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #8 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
|
buluşalım kimler geliyor??
__________________ mhmttml |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
Cepa Mirror, uyar mı herkese? Saat 18.00, Cepa Mirror diyenler elini kaldırsın.
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
İlk mesajı düzenledim, saat 20.30, Cepa Mirror'da 4 kesin artı 4 de belki geleceklere yerimiz ayırtıldı. Saat 04.00'e kadar açık bir yer kendileri, bilginize.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|