"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GC8 Kayıt Tarihi: 12-05-2004 Yaş: 25
| 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere
biz alışdık modifiyem ekibi olarak 3 yıldır devam eden birlikde iftar yemeğine. bu yılda gerek bizler eski modifiyemciler gerekse yeni arkadaşlarla birlikde güzel bi akşam geçirelim dedik. otopark ve ulaşım açısından devam ettirdiğimiz bilkent otel klasiğine tüm dostlarla birlikde cuma günü açık büfe olarak iftar açmayı uygun gördük.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| __________________ | Re: 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere
hayılısı olsun..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SAxo VtS TUrboO | Re: 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere
hep beraber ordayız eskiler yeniler kaynaşalım tekrar Barbaros'a ben haber verdim siteye pek girmiyo bu ara Bu arada iftar yemeği için açık büfe 25 ytl olarak fiyat alındı, bir ihtimal kanal A spor servisi yemeğimize misafir olacak
__________________ |
| | |
| | #4 |
| k2284 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere
as usual ...
__________________ http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=42 7>6 .. 7 büyüktür 6 |
| | |
| | #5 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 30
bende ordayım mübarek ramazanınızı canı gönülden kutlarımmmmmmmmmm
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
bir aksilik olmazsa orada oluruz inş.
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member | Re: 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere
Gelirim ben de yani aksilik çıkmazsa.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
| GC8 Kayıt Tarihi: 12-05-2004 Yaş: 25
| Re: 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere *** İFTAR MENÜSÜ *** İFTARİYELİKLER hurma, zeytin çeşitleri, pastırma, beyaz kaşar ve tulum peynirleri, sucuk, domates, salatalık, çıta bal, reçel çeşitleri SALATALAR çoban salata, cacık, papates salatası, makarna salatası, patlıcan salatası, ezme salatası, maydonoz salatası, kısır, humus, manca, ballı imam bayıldı ANA YEMEKLER 1 çeşit çorba, 1 çeşit pide, 1 çeşit sebze, 1 çeşit pilav, 1 çeşit tavuk yemeği, 1 çeşit ev yemeği ZEYTİNYAĞLILAR günün zeytinyağlısı, patlıcan - biber kızartması TATLILAR güllaç, baklava, şöbiyet, kazandibi, incir tatlısı, krem brüle, krem karamel, tel kadayıf, muzlu puding sarma, su muhallebisi, frın sütlaç, meyve serisi İÇECEKLER limitsiz meyve suyu, ayran, çay, kahve 25 ytl
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Old, Very Old Member | Re: 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere
Konuyu yeni gördüm, Arkadaşlar geçen hafta bir kaza geçirdim ve yatıyorum.... İnşallah 6 sında ayağa kalkmış olabilirsem görüşürüz Zaten Suat yeterli ayarlamayı yapmış ![]() Tek diyeceğim gidilecek yer iftar yemeği yok koruya gidelim yada basalım gazlayalım gibi illegal teşviklerin mdfy' me yakışmayacağıdır. Bizler her ramazan bu yemek organizasyonuna gider ve birbirimizi görüp, ramazan ayının bence en büyük özelliği olan; dostlarımızla mutlu bir iftar yemeğini yer, kalkarız.. |
| | |
| | #10 |
| MdfyM Team | Re: 6 ekimde iftar yemeğinde görüşmek üzere
Geçmiş olsun
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|