"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| BOORİS |
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #62 |
| Öss 2009 | |
| | |
| | #63 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
sıdıka hanım geldi tam yanında bittim..adamı perişan etti madara etti inanmazsınız "araba gaz yemiyo ayağımı gazdan çekmek zorunda kaldım" diyo bide...ama ne arabaydı vosvos yaw. arkasında BUGARU yazıyodu ![]() e30 görmekten miğdem bulandı ilk defa.sahipleri çok iticiydi.subarular harikaydı kaputu karbon fiber desenli mavi subaru deliydi bide o fiber araba vardıya kalkamayan ne işti o ya şaka gibi bişeydi. |
| | |
| | #64 |
| BOORİS |
o araba evet aynı cars filmindeki arabalara benziodu nissan 350z farları war dı pek gitmiodu zaten ama mspra gzeldi beyaz justye geçilsede mju da vardı uzun aradan sonra ama toyota corolla benim hayranı olduğum o da güzeldi o kadar subaru getirmiş insan bari onlarla kalkar fln ya araba sayısı ztn cok azdı eskiedn 106 saxo bilmemne dolu olurdu şimdi 3 4 tane miafori süperdi zaten yolda durmadı ama
| | |
| | #65 |
| BOORİS |
o araba evet aynı cars filmindeki arabalara benziodu nissan 350z farları war dı pek gitmiodu zaten ama mspra gzeldi beyaz justye geçilsede mju da vardı uzun aradan sonra ama toyota corolla benim hayranı olduğum o da güzeldi o kadar subaru getirmiş insan bari onlarla kalkar fln ya araba sayısı ztn cok azdı eskiedn 106 saxo bilmemne dolu olurdu şimdi 3 4 tane miafori süperdi zaten yolda durmadı ama
| | |
| | #66 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
evet mirafiori yolda kalabilse kesin geçecekti bence.bide o camarocu iki saat ısıttı bişeyler yaptı..subaru stop etti bekliyo. adam gidiyo geliyo camarocu..zaten ötüyo camaro.sanki ses çıkarınca hızı artıyo gibi açmış da açmış.noldu subaru verdi ayarı... justy i de çok beğendim..ama organizasyon çok ama çok zayıftı.spikerin mikrofonu bile adam gibi çalışmıyodu.bi daha gideceğimi zannetmem..beni illegal yarışlar daha çok cezbediyo..bi ara gölbaşına giderdik..geçen senelerde de ivedik organize..onlarda daha çok eğleniyodum ben. |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
lastiği parçalanan 131 finiş çizgisine giderken zikzak çiziyordu oradaki görevliler kaçmaya başladı ![]() şu resim atma adresini yollayın İMAGE... bişi
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #68 |
| BOORİS |
| | |
| | #69 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
sağol
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |