"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
| Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
Arkadaşlar tarih değişikliği söz konusu değil unutmayalım ki "herkese uygun tarih yoktur" chronicsound ,bi dahaki buluşmaya bekleriz.
__________________ |
| | |
| | #42 |
| Potansiyel Çatlak | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
amin |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| MdfyM Team | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
Bol bol buluşursunuz birşey olmaz
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #44 |
| Potansiyel Çatlak | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
Saat 20:45 de bugün armada otopark ta mali(kezzap) ile buluşucaz.. isteyen gelebelir... hazırlık buluşması yapıcaz |
| | |
| | #45 | |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
| Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması Alıntı:
| |
| | |
| | #46 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması Alıntı:
15 dk dan bişi olmaz ![]() ![]() ![]() iyi eylenceler beyler ![]() fazla hizli gitmeyin ![]() zaten bu gidişle MODİFİYEM YÖNETİMİ sayesinde TÜRKİYEDE kurak yer kalmayacak ![]()
__________________ | |
| | |
| | #47 |
chronic sana bir ulaşsam , bende gelecemde , konuya bakmıyon galiba , özel mesajında niyeyse aktif değil!
Mesajı son düzenleyen REFIQ : 25-05-2006 - 22:01 |
| | |
| | #48 |
Neyse budurumda bende haziran ortasındaki diğer toplantıya katılacağım , beyler siz bir tanışın kaynaşın bizde sonradan kaynak yaparız |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Old, Very Old Member | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
İyİ HoŞ Bu Kadar YazmiŞsiniz ÇİzmİŞsİnİzde AnlayamadiĞim BİŞeyler Var... Bİrİlerİ Bana AÇiklarsa Sevİnİrİm. 1. Emre ( Run ) Nerde ??? Artik BaŞkan DeĞİlmİ, DeĞİlse Nİye Haberİmİz Yok 2. EĞer Emre BaŞkansa Sİzler Kİmsİnİz Ve NİÇİn Kafaniza GÖre Toplanti Organİzasyonu Yapiyorsunuz. 3. Bİz Ankara Modİfİyeme Yillarimizi Verdİk 2 Ay Öncekİ Toplantiya HİÇbİrİnİzİn KatildiĞini GÖrmedİm... 4. Hepsİnİ GeÇtİm GerÇekten Yillarca EmeĞİ GeÇmİŞ Bİzlerİn Nİye Haberİ Yok BÖyle Bİr Toplantidan?? 5. Artik Her ÖnÜne Gelen Mdfym. De Toplanti Yapalim BaŞlikli Konu AÇabİlİyormu ? AÇabİlİyorsa Bİr BaŞkan Ve YÖnetİmİn GereĞİ Nedİr ?? " AÇiklamalarimki Sorularimin Cevaplarini Alinca YapacaĞim " |
| | |
| | #50 |
| .:: M a L i ::. | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
sanırırm dün başladı buluşalım konusu. hatta birkaç gündür vardı. ama ilerki bi tarihin içindi istekler. bi arkadaşımız bu hafta sonu yapalım dedi. amacımız sadece tanışmaktı. bizde tamam dedik.Ankara grubun başkanı olduğunu, ve bu toplantıları organize ettiğinden haberimiz yoktu. ben açıkçası aktif olarak yeniyim forumda. diğer arkadaşalrda sanırırm öyle. burda görüştüğümüz insanlarla real de tanışmak istedik. erğer yaptığımız yanlışsa bizi bilgilendirin. nasıl yapılması gerekiyorsa o şekilde davranalım bizde. burdaki kuralları çiğnemek gibi bir amacımız yok. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|