"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #231 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
konu uzamasın.... emre abiye ben dün pm attım.... artık bizden geçti ne zaman ki buluşma var denirse elimizden geldiğince katılırız.... gücenmece darılmacada yok ![]() .............benim düşüncem...........
__________________ ![]() |
| | |
| | #232 |
| Potansiyel Çatlak | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
öncelikle kendim için bişe söyleyeyim... Benim kızgınlığım yada ne bileyim sitemlerim kişisel olarak deil.. Ben kendi açımdan söylüyorum ki ben buraya yeni arkadaşlar edinmeye geldim.. benim amacım ne ortalığı karıştırmak nede kavga çıkarmak.. sadece önceki postlar da da dediğim gibi eskiler (başkan , yardımcıları vs vs) yoğun , bari biz bir araya gelme çabası içinde olalım ki herkes birbirini tanısın , fikir alışverişi yapsın , eğlensin.. ben burda ne kimsenin hakkını ve emeklerini gözardı etmedim.... ben insanların buluşması için bütün bunları dedim... önceki postlarınızda dediğiniz gibi kimse ankara modifiyeme uğramıyor.. ben kendi adıma canlandırmak istedim ankara modifiyemi... ama yanlış anladınız beni.. burda kimseye karşı ne kırgınlığım war nede bişeyim war... nese uzatmayacağım artık bu buluşma olaylarını .. ve karışmayacağım.. siz düzenlediğiniz zaman ankara da olursam mutlaka katılırım... saygılarımla
__________________ Road is my way.. speed is my life... Mesajı son düzenleyen ChronicSound : 01-06-2006 - 16:32 |
| | |
| | #233 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
Bu son buluşma ve 18 haziranda planlanan buluşma , yönetime tepki olarak algılanmamalı Eh böyle algılanmassa buluşma isteyen ve düzenleyenlerin niyetleri sorgulanmamış olur ve mutlu mesut bir ankara modifiyem oluşur . Herkesin iyiniyetli olduğunu unutmayalım. iyi çalışmalar |
| | |
| | #234 |
| Potansiyel Çatlak | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması refiq msn e gel
__________________ Road is my way.. speed is my life... |
| | |
| Reklam |
| | #235 |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
ya anlamıorum neden boyle oluo..
|
| | |
| | #236 | |
| Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması Alıntı:
ankara konusu şu bi iki haftadır nasıl aktif sayemizde ve bi çok ilde bizden sonra bulşma planlamaya başladı... sağlık olsun abi yapacak bişey yok bizim içimiz rahat
__________________ ![]() | |
| | |
| | #237 | |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması Alıntı:
| |
| | |
| | #238 |
| 06 BHV 06 | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması
benim arabam yok gelebilirmiyim???(pederin varda wermez)
__________________ |
| | |
| | #239 | |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: 28 mayıs 2006 pazar--ankara mdfym buluşması Alıntı:
| |
| | |
| | #240 |
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|