"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| 15 Eylül Cumartesi Karting&Iftar&Sahur Buluşması :)
Cumartesi günü herkes için uygun diye düşünüyorum saat kaçta nerde buluşalım hangi kartinge gidelim evet hemşolar plan programı yapalım ona göre istanbuldan gelecek katılımcılarda olacak. * Saat 14:00 da Bahçelievler 7.cadde BP de buluşalım zaten toplanma ve çıkış 15:00 gibi olur. * 15:00 da yeni açılan ARIES ARENA HİPODROM Go-Kart pistine geçeriz.Yanlarız yarışırız roll yaparız * Go-karttan çıkış vaktimize ve oruç olup olmama durumuna göre iftar vaktine kadar biyerlerde takılırız. * İftar için Aspava güzel olur ama park sorunu yaşayacağımız aşikar onun yerine Konut Kent Adana Sofrasına ben kefilim hem nezih,hem tanıdık olduğu için ikramda kusur olmaz.Kaç kişi gelebileceğini yazarsa ona göre rezervasyon yaptırmam gerekecek. * İftardan sonrada Konut Kent Seyir Cafede çay,kahve,nargile keyfi yaparız Diyorum ben...
__________________ ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen XoR : 14-09-2007 - 13:10 |
| | |
| | #2 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Re: 15 Eylül Cumartesi Karting&Iftar&Sahur Buluşması :) yanı burdayken yapmıonda taaa anakrada yapıon koray abı ![]()
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: 15 Eylül Cumartesi Karting&Iftar&Sahur Buluşması :)
Organizasyon adamıyım potansiyelin olduğu heryerde yaparız geliim istanbulada bi organize düşünüyorum
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| Re: 15 Eylül Cumartesi Karting&Iftar&Sahur Buluşması :) * Saat 14:00 da Bahçelievler 7.cadde BP de buluşalım zaten toplanma ve çıkış 15:00 gibi olur. * 15:00 da yeni açılan ARIES ARENA HİPODROM Go-Kart pistine geçeriz.Yanlarız yarışırız roll yaparız * Go-karttan çıkış vaktimize ve oruç olup olmama durumuna göre iftar vaktine kadar biyerlerde takılırız. * İftar için Aspava güzel olur ama park sorunu yaşayacağımız aşikar onun yerine Konut Kent Adana Sofrasına ben kefilim hem nezih,hem tanıdık olduğu için ikramda kusur olmaz.Kaç kişi gelebileceğini yazarsa ona göre rezervasyon yaptırmam gerekecek. * İftardan sonrada Konut Kent Seyir Cafede çay,kahve,nargile keyfi yaparız Diyorum ben...
__________________ ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen XoR : 14-09-2007 - 13:11 |
| | |
| | #5 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
neye lazım bilader ![]() aries arena gidelim dyorum ben ama başka önerisi olan varsa buyursun yazsın...
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen erkin006 : 13-09-2007 - 14:50 |
| | |
| | #6 |
| Re: 15 Eylül Cumartesi Karting&Iftar&Sahur Buluşması :) * Saat 14:00 da Bahçelievler 7.cadde BP de buluşalım zaten toplanma ve çıkış 15:00 gibi olur. * 15:00 da yeni açılan ARIES ARENA HİPODROM Go-Kart pistine geçeriz.Yanlarız yarışırız roll yaparız * Go-karttan çıkış vaktimize ve oruç olup olmama durumuna göre iftar vaktine kadar biyerlerde takılırız. * İftar için Aspava güzel olur ama park sorunu yaşayacağımız aşikar onun yerine Konut Kent Adana Sofrasına ben kefilim hem nezih,hem tanıdık olduğu için ikramda kusur olmaz.Kaç kişi gelebileceğini yazarsa ona göre rezervasyon yaptırmam gerekecek. * İftardan sonrada Konut Kent Seyir Cafede çay,kahve,nargile keyfi yaparız Diyorum ben...
__________________ ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen XoR : 14-09-2007 - 13:11 |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Oha ben de İstanbul sandım Tuzla falan diye giriyordum.. Size afiyet olsun. |
| | |
| | #8 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: 15 Eylül Cumartesi Karting&Iftar&Sahur Buluşması :)
Ene, hipodroma açılan da mı aries? İyiymiş, iyicene büyüttüler işi. Oraya gideriz artık, ulaşım da kolay.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| Uur | Re: 15 Eylül Cumartesi Karting&Iftar&Sahur Buluşması :)
C.tesi kartinge gelemem. İftara ise eğer Kızılay'da filan yaparsanız yetişebilirim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|