"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yaptık sanırım planlamayı. ![]() Ben Cuma sabahı iş sebebiylen Ankara'ya geliyorum. Kesin olmamakla birlikte 14.00-15.00 gibi işim biter diye tahmin ediyorum. Ama bu konuda söz vermeyeyim, bilemem, 17.00'yi de bulabilir, ama sanmıyorum işte. Neysem, Cuma akşamı güzel bir aksiyon yaparız artık. ![]() Cumartesi sabahı saat 9'da yola çıkmış oluyoruz Ankara'dan. 11.00'de Bolu Berceste'de olacağız. (Kaç km idi bilmiyorum ama? 120-130kmh ile gitsek iki saatten fazla sürer mi?) Ben arabayla geleceğim, o nedenle giderken rahat oluruz, ancak dönüş için Ankara'lılar kendinizi ayarlayın, Ankara'ya dönmeyeceğim. ![]() Orada Hakan abi ve Ertan abi ile buluşacağız, belki Derya da gelirmiş. Velhasıl Bolu'da muhtemelen Berceste'de buluşup kahvaltımızı ediyoruz, sonrasında muhabbet gırgır şamata. Sonra herkes köyüne doğru dağılıyor. ![]() Cuma Akşamı Ankara Tayfası: thekillingroad thekral OmerRS executive maxpower leventse erkin mısırmısır6 max-ime izo godfather ?.... Cumartesi Bolu'ya Gelecekler: binRR (İstanbul) hkn61k (İstanbul) thekillingroad (araç) godfather (araç dolu) atomkarınca -HK- (araç dolu) leventse? (araç bekliyor) DAMLOOO (araç bekliyor) izo (araç bekliyor) Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 10-04-2008 - 20:50 |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Ben cumartesi sabah çıkıyorum buradan motosikletle muhtemelen de yine cumartesi sabah oradayım orada programım yoğun biraz ama cumartesi bir buluşma oalcaksa birkaç saat izin alırım![]() ![]() Onun dışında yokum |
| | |
| | #3 |
|
Tamam sana bir çizik attık. ![]() Hakan abi nereye kayboldun, bir ses ver. |
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
|
Perşembe Antalyaya gıdıyorum... Kemer'e bekleriz |
| | |
| | #5 |
|
Allah seni bildiği gibi yapsın lan Köşe bucak kaçıyo adam benden, taam gelmicem bi daha
|
| | |
| | #6 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Dur yahu benim otel işini halletmeden kaçma bir yere ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
gelin gelin beklerız |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
Biladel ters zmaana denk geldık bı dahakı sefere ben gelırım İstanbula ![]() Zamanınız olursa Kemer'e sezon açılışına beklerım Ruslusundan ![]() O iş kolay abi ama küçük bi zam gelmiş sanırım | |
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
cumartesi sabah giriş pazar öğlenden sonra çıkış![]() ![]() | |
| | |
| | #10 |
|
Senın kaydın zaten var otelde adını vermen yeterlı olur eger olmazsa bana bı tlf edersen çözerız anında ![]() Oda servısı hizmetide istermısın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|