"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | 10 Kasım Buluşması
Arkadaşlar 10 Kasım da Anıtkabir'de Modifiyem buluşması gerçekleştirelim mi?. Ulu Önder Atatürk'ün 68. Ölüm Yıldönümünde Ankara modifiyem buluşması düzenleyelim. Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini yazsın ve ortak bir zaman ve yer belirleyip buluşalım.............
|
| | |
| | #2 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: 10 Kasım Buluşması
Çok güzel düşünce |
| | |
| | #3 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
kesinlikle gelirim ne pahasına olursa olsun..... listeyi yapıyorum naci abi.... atomkarınca erkin006 ........
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
abi süpersin yaa naci abi ben çok isterim anıtkabıre gitmek ama zaman uygun deyil madi zorluklar içindeyim ![]() bütün ankaralıları orda görmek isteriz
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: 10 Kasım Buluşması gelemeyenlerde gönülleri ile bizimle olsunlar onlar içinde (tüm modifiyem ailesi) orada olacağız. birde güzel bir fotoğraf makinası olursa iyi olur paylaşım yaparız.........
|
| | |
| | #6 |
hasan düşüncen yeter saol desteğin için kardeşim.... naci abi bu gün gerçekten süpersin
| | |
| Reklam |
| | #8 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Ben gelemem ama kalbim sizinle arkadaşlar.
|
| | |
| | #9 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
çok isterdim gelmek. ertesi günkü buluşmada burda olmam gerek, yoksa ne yapar eder gelirdim. sağol abi düşüncen için, harika fikir.
|
| | |
| | #10 |
modifiyemsiz yada modifiyemle kesinlikle giderim..... konu güncel olsun....katılım artsın....
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|