"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | **15 Mart buluşması**
İstanbul tayfasından misafirlerimiz teşrif buyuracaklar bu vesile ile buluşma düzenleyelim mi? İstanbul tayfası 14 Mart öğleden sonra Ankara'da olacaklar, 16 Mart gibi dönecekler sanırım. bu nedenle 15 Mart da güzel bir Modifiyem Etkinliği düzenlesek iyi olacak diye düşünüyorum, sizlerin de fikirlerini bekliyorum ![]() BULUŞMA YERİ: BAHÇELİEVLER 7. CADDE BP İSTASYONU SAAT: 12,30 - 13,00 arası KATILIMCI DOSTLAR ![]() Xor Koray KAdiRAbiLoRD Kadir PoWerlOrd Kadir Godfather Orhan Atomkarınca Naci EGE1 Gökhan (Akşam 6 dan sonra gelebilirmiş) excutive Eriş İzo İzzet Leventse Levent maxpower Mehmet Mesajı son düzenleyen atomkarınca : 13-03-2008 - 13:08 |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
bence olur katılırım
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
benide yaz abi bide doğum günüm hediyesiz gelmeyin ![]() kokoreç buluşması yapalım yaşaşın koko
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
|
bizde gelelimmi |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yok artık bu ne her hafta |
| | |
| Reklam |
| | #9 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
kokoreçe gidelim AOÇ ne yayılırız çimlere havada güzel olursa
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|