"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 | ||
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #82 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
güncelllllllllllllllllllll hadi arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum, güme gidecek yoksa bu güzel organizasyon |
| | |
| | #83 |
| Team_McLaren_Mercedes !! Kayıt Tarihi: 09-10-2005 Yaş: 31
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
İsmim Onur Bekirhan. Listeye elbette ekleyebilirsin. Fakat saat kaçta nerde olacağım belli değil, arkadaslarla birşeyler ayarlamaya, zaman ayarlaması yapmaya çalışıyoruz.Tek yüreğiz nasolsa kardeşlerim. Hepimiz Türk'üz hepimiz Atatürkçüyüz nasılolsa. Ankara dönüşü pazar ya da pazartesi burda konuşuruz tekrar... Bu arada, Trende yer kalmamış, fakat İstanbul'dan gidecek olanlar son saniyeye yani tren kalkana kadar haydarpaşa tren garında olsunlar. Çünkü durumu hazmedemeyen,karşı olan yani mollalar, yobazlar, dinciler, yandaşlar,hırsızlar,medya, malum parti ve yandaşları trenden çokça yer ayırtmışlar dolu gözükmesi için, amaçları mitinge katılımı azaltmak, provokasyonlar da olacak, dirençli,sabırlı ve çok güçlü olun arkadaslarım. Yarın Ankara'da görüşmek dileği ile.
__________________ Team_McLaren_Mercedes !! Mesajı son düzenleyen PeTeRFunK : 13-04-2007 - 17:01 |
| | |
| | #84 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Onur merhaba. şu an diğer arkadaşlar fikir belirtmedi buluşma yeri nerede ve kaçta olacağı da tam olarak belli olmadı, eğer herkes ayrı ayrı gelirse mekana yakın bir yerde de olsa buluşma güzel olur. Miting sürecinde belli bir nokta da bekleye biliriz çünkü çok kalabalık olmasını bekliyorum. miting alanına yakın bir yerde benzinci olması gerekiyor en azında o tarafta toplanabiliriz diye düşünüyorum. |
| | |
| Reklam |
| | #85 |
Buarada birşey daha ekleyeceğim. Demin dediğim gibi trenlerde mollalar,yandaşlar,hainler tarafından yer ayırtıldı, son ana kadar haydarpaşada beklemek şart oldu, boş koltuk olmamalı o trende. yeni birşey daha öğrendim, ist-ankara günde 4 sefer olan sefer sayısı 2 ye indirilmiş ve hiçbir medya bunu söylemiyor. Lütfen çalışalım, haber sitelerine girelim, cnnturk.com, ntvmsnbc,hurriyet.com.tr,milliyet.com.tr,radikal.c om.tr,kanalturk.com.tr, ve aklınıza gelen tüm sitelere, ilgili haber başlıklarının altındaki okuyucu yorum kısımlarrına bu olayları yazalım, heryere mail atalım, Emre Kongar'a , Emin Çölaşan'a...Hepsine... MAİLLER : emin çölaşan - ecolasan@hurriyet.com.tr bekir coşkun - bcoskun@hurriyet.com.tr yalçın bayer - ybayer@hurriyet.com.tr prof ilber ortaylı - timas yayınları - www.timas.com.tr - timas@timas.com.tr prof emre kongar - www.kongar.org - mail : emre@kongar.org - ekongar@cumhuriyet.com.tr oktay ekşi - oeksi@hurriyet.com.tr doğan hızlan - dhizlan@hurriyet.com.tr çetin altan - c.altan@prizma.net.tr tufan türenç - tturenc@hurriyet.com.tr oral çalışlar - oralcalislar@cumhuriyet.com.tr can dündar - can.dundar@ekolay.net reha muhtar - rmuhtar@gazetevatan.com hulki cevizoğlu - hulkicevizoglu@cevizkabugu.com.tr erol mütercimler - destek@erolmutercimler.com - canliyayin@erolmutercimler.com özdemir ince - oince@hurriyet.com.tr yalçın doğan - ydogan@hurriyet.com.tr ali sirmen - asirmen@cumhuriyet.com.tr
__________________ Team_McLaren_Mercedes !! |
| | |
| | #86 |
| Senior Member | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Naci abi ne kadar zormuş değil mi buluşma ayarlamak. ![]() Bu görevi Ankaralı arkadaşlara devrediyorum ben.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #87 | |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** Alıntı:
![]() ben en geç 10.30 da maltepe de çok katlı otoparkın önünde buluşup ordan tandoğana kadar yürümeyi tavsiye ediyorum. fikri uygun bulanlar cevap yazsın. onun dışında bir yer belirlenemezse buluşma yapılmadan herkes kafasına göre takılsın........ | |
| | |
| | #88 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Yaş: 26
ben gelemiycem açık öğretim derslerim var
__________________ |
| | |
| | #89 |
| Senior Member | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Yok Naci abi, şimdi ben buraya geleli 1 yıl oldu. Ben de buluşma ayarlarken hep sizlere soruyorum, sen de biliyorsun. Benim tek önerim arabayla gidilmemesi olur, çok kalabalık olacak çünkü.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #90 |
not: Ayrıca herkes msn profil resimlerine Türk Bayrağımızı koysun ve özellikle de HERKES BALKONLARINA TÜRK BAYRAĞIMIZI ASSIN !! sevgiler.
__________________ Team_McLaren_Mercedes !! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|