"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** bugün veya en geç yarın belli olur. Ankara'daki arkadaşlar bir online olsun yer ve zaman belirleyelim artık
|
| | |
| | #62 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
geldik burdayız
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #63 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
hoşgeldin orhan organizasyonun ayrıntılarının belirlenmesinin zamanı geldi artık yavaş yavaş başlayalım |
| | |
| | #64 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
bencede öncelikli olarak bence park yeri sorunu olmyacak ve alana yakın bi yeri buluşma alanı olarak belirleyelim bence
| | |
| | #65 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** valla park yeri biraz zor olur alana yakın yer olarak. öncelikle miting tam olarak hangi alanda yapıcak yürüyüş felan varmı tam öğrenmek gerek.
|
| | |
| | #66 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
saat 09.00 da AKM önünde toplanılıp Kazım Karabeki Caddesi Ulaştırma Kavşağını takiben Tandoğan meydanında miting yapılacakmış, ondan sonra saat 15.00 gibi Anıtkabir ziyaret edilecekmiş.
|
| | |
| Reklam |
| | #67 |
Blog Kayıtları: 4 | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
işte bu güsergaha yakın biyerde buluşabiliriz benim aklıma Atatürk Çiftliğinin oralar geliyo uygun park yeri bulabilinecek bi yer dönüşte Atatürk'ün selanikteki evinin kopyası var çiftlikte, devlet mezarlığı var orası ziyaret edilebilir diye düşündüm uyarsa tabiii Buluşma yeri için diğer yerlerin çok kalabalık olacağını düşünüyorum hele AKM de park edecek yer bulamayabiliriz. o nedenle buluşup direkt tandoğana gidelim derim ben
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen godfather : 12-04-2007 - 13:04 |
| | |
| | #68 |
günceeeel
| | |
| | #69 |
ewt senin önerin nedir
| | |
| | #70 |
benim araba olmadığı için çiftlik ve AKM biraz uzak kalıyor. Onun dışında dediklerin doğru araçla gelecekler yer sıkıntısı çekecek. aynı zamanda uzun bir yürüyüş yapmak zorunda kalacaklar neyse diğer arkadaşlar da gelsin fikirlerini söylesinler öyle karar veririz.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|