"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
ya naci bu kadar sabırsızlanıyorum bu buluşma için korkuyorum ben ne zaman bi şeyi çok istesem mutlaka bi aksilik çıkar gene bi aksilik çıkarda gelemessem kahrolurum valla
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #52 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** inşallah bir aksilik çıkmaz, Orhan
|
| | |
| | #53 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Görünen o ki miting gerçekten çok büyük olacak.. İstanbul'dan da çok gidecek var..herkes mitingi konuşuyor.. iyi hazırlık yapmak lazım...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #54 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Öyle Hakan abi, modifiyem olarak Şehir dışından gelecekleri tam olarak bilirsek iyi olur, bizim Ankara modifiyem olarak organizasyonda fazla zorluk yaşayacağımızı sanmıyorum. dediğin gibi aşırı kalabalık olma durumunda kıyıda köşede de olsak orda olmamız sesimizi duyurmamız yeterli bence
|
| | |
| Reklam |
| | #55 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
| | |
| | #57 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** cem tel numarası falan var mı bızden bırılerının yoksa pm den yollayım.... gelınce mutlaka göruşelım....eger gece kalacaksanızda kalacak yer ayarlayım ... |
| | |
| | #59 |
Blog Kayıtları: 4 | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
günaydınnn arkadaşlar Güncel
| | |
| | #60 |
| uur | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
günaydın arkadaşlar yer ve zaman ne zaman belli oluyor |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|