Çok mükemmel bir hareketti evett sayı çok fazlaydı ama yüzbinlerce insan demek yeterli değil tek tek saysak sayı bulunurdu belki ama şöyle anlatayım; akm den beşevlere maltepeden mke nin önüne anıtkabirden tandoğana kadar alan ara sokaklarda dahil olmak üzere doluydu ve kalabalıktan herkes anıtkabire gidemedi ve herkes aynı duygularla siyaset üstü partiler üstü bir tavır sergiliyordu baş örtülüsü de vardı milliyetçiside vardı solcusu sağcısıda vardı.
yani Türk halkı ordaydı medyanın bu eylemi bir partiye mal etmeye çalışması tamamen akla aykırı bir hareketti ve 300 bin kişi vardı dediler orda olan herkes bu sayının en az 5 katı insan olduğunu az çok tahmin eder.
Hiç bir illegal hareket olmadı herkes medenice pankartını açtı fikrini söyledi kimse birbirini taciz etmedi kısacası öncesinde söylenenlerin hiç biri olmadı.
Şimdiye kadar bu kadar insan hiç birarada bir mitinge katılmadı dendi evet bu çok güzeldi ama bir güzellik daha aramalar dışında polise hiç gerek kalmadı ve meydanlar doldukça arama noktaları geri geri gitmeye başladı
Ben çok mutlu oldum orada olmak bana iyi geldi halkımın ve ülkemin geleceği ile endişelerim daha azaldı Atamızın dediği gibi ne olursak olalım damarlarımızdaki kan bize doğru yolu gösteriyor