"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
evet kaptan şimdi annem geldi, gerçi oraya ayrı ayrı gittik ama birilerine birşey söylemek istiyorum. Anamıda aldım geldim |
| | |
| | #102 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
sabaha kadar ayaktaydım abi gelemedi çok üzgünüm ![]() ama kalbim orda attı
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** ben teyzemin ellerinden öpüyorum Naci abi gerçekten gözlerim doldu...
__________________ ![]() |
| | |
| | #105 |
| Aktif Üye | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
1milyona yakın insanın oluşturduğu, Cumhuriyet tarihinde yapılmış en büyük sivil tepki ve uyarı. Üstelik özellikle medya yoluyla! ve fiziksel yolla engelleme girişimine rağmen. Umarım bir takım yobaz büyükbaşların kalın kafalarına bazı şeyler girmiştir artık! Yaşasın laik Türk Cumhuriyeti, yaşasın Atatürkçü Türk Milliyetçiliği
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
| | #106 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Geceden kalma olduğum için sabah çok geç kalktım çatlayan başıma rağmen bir nevi vatani görevim olan işi yapmak için BUGÜN BENDE ORADAYDIM!!gerçekten bu ülkede halen ÇAĞDAŞ,ATATÜRKÇÜ,ÜLKESİNİ SEVEN İNSANLAR olduğunu bi kez daha anladım..Gerçekten çok büyük ve ciddi bir tepki ve çok büyük bir mesaj vardı ortada.Umarım o mesajı artık birileri alır.Çünkü neredeyse 1milyon kişinin 1 kişiye olan tepkisini hala anlayamayacak kadar kalın kafalı ve şerefsizse o kişi şuan oturduğu koltuğu bırakıp gitsin.Bence artık insan içine çıkmaya yüzü olmamalı.. Herneyse .. Kısaca özet geçeyim bugün yaşadıklarımı ve gördüklerimi.Çok geç kaldığım için Tandoğan meydanındaki mitinge katılamadım.Ama iyi ki de katılmamışım bence orası biraz amacının dışıına çıktı.Atatürkçü düşünce derneği güya konuşuyordu platformda ama arkada bir tane adam vardı ki sürekli gözüme battı.Atatürkçü düşünce derneği üyesimiydi artık bilemiyorum ama şeriatçı sakallı bir adam vardı sürekli gözüme battı.Ayrıca benim olmasını beklediğim gibi değildi Tandoğan.Ama aynı anda yaklaşık 10 bin kişinin Anıtkavbire gitmeye başlamasıyla olayın bence gerçek startı verildi.Bende saat 3 sularında gittim Anıtkabire.Yollar sıkışıkdı ama hiçkimse buna tepkili deildi.Aslanlı yoldan girerkende tüylerim diken diken olmaya başlamıştı.Yer yer gözlerim doldu.Bir grup vardı ben içeri girdiğimden çıkana kadar sürekli tezahürat yapıyordu.Helal olsun onlara da..Gerçekten çok güzeldi gelen herkesin ayaklarına sağlık..bu arada müzelerin yeni halini de görmeyen varsa gidip bi baksın görsün bence çok güzel yapmışlar resmen savaşı orda yaşıyorsun..Çok beğendim gerçekten.. Bir dipnot: Tv den duyduğuma göre kalabalık uğur mumcu dan da fazlaymış.. |
| | |
| | #107 |
| splendor | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Bende ailemle birlikte sabah 8 de Eskişehir'den otobüse bindim ve 11 de miting alanındaydım.Ben hayatımda bu kadar çok kişiyi bir arada görmedim.Mitinge katılan yurttaşlarımızın sayısının 1.5 milyona yakın olduğu söyleniyor.O kadar kalabalık vardı ki Anıtkabir'e giremedik.Son 20 yılın en büyük mitingiydi.İleride çocuklarıma anlatacağım, bu tarihi olayda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! ATAM İZİNDEYİZ! |
| | |
| | #108 |
| Senior Member | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| Uur | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
MÜkemmel ötesi bir gündü,milli bayram edasıyla geçti.Ben direkt Anıtkabir'e gittim.En çok etkilendiğim şey topluluğun büyük kısmının biz gençlerden oluşuyor olmasıydı
|
| | |
| | #110 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** hakkatten ya 7 den 70 her yaşta cumhuriyetine sahip çıkan insan vardı orada hele gençler ateşli gençler sağa sola sataşmadan ne güzel eylem yaptılar helal olsun valla
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|