"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| Uur | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Sanırsam gidilmeyecek yürüyüşe
|
| | |
| | #92 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
çalışmak zorunda olmasam orda olcaktım ama bulunduğum yerden sizi destekliyorum kolay gelsin arkadaşlar |
| | |
| | #93 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** gidilecek te herkes bireysel katılacak belli bir organizasyon şeklinde olmayacak.
|
| | |
| | #94 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
naci kardeşim bedenim burda olsa bile ruhum yanıda yürüyor ve slogan atıyor olacak buda orhan kardeşim için deyip iki adım bir slogan atarmısın lütfen
|
| | |
| | #95 |
bende kaçıp geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ![]() bir hırs işleri bitirdim valla bekleyin beni meydanlar Mesajı son düzenleyen godfather : 14-04-2007 - 11:59 |
| | |
| | #97 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
merhaba. çok kalabalık bir gündü. keşke tanıdıklarla beraber olabilseydim. ama sonuçta orada olan ve gelemediği halde gönlü orada olanları tebrik ederim. Umarım eylem sonuç verir |
| | |
| | #98 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
nasıldı abicim biraz bahsedermisin
__________________ ![]() |
| | |
| | #99 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** [TMB]http://galeri.milliyet.com.tr/2007/4/14Cumhuriyet_Mitingine_onbinlerce_kisi_katildi/25.jpg[/TMB] çok süperdi erkin adım atacak yer yoktu, üsteki foto yeter sanırım bu günü anlatmaya |
| | |
| | #100 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Zamanlama olarak da oldukça anlamlıydı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|