"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Arkadaşlar 14 Nisan günü Mitinge katılacak olanlar buluşup beraber katılalım mı ne dersiniz. buluşma yeri ve zamanı daha sonra belirlenecektir. Ankara Valiliğinin izin belgesi aşağıdaki linkte görülebilir. http://www.add.org.tr/ Katılacaklar Can (Cheers) Eriş (Executive) Erkin (Erkin006) Uğur (Max-ime) Mehmet (Maxpower) Burak (No-13) Servet (Proscar) ....... (EC_051) Onur (Peterfunk) Naci (Atomkarınca) .... ... Mesajı son düzenleyen atomkarınca : 13-04-2007 - 17:01 |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: 14 Nisan Ankara buluşması
Bence de.. başlıktan yine bizimkiler toplanıyor anlamını çıkarttım..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
imkan olsa keşke gıtsem ama malesef abi neden sadace ankara yurdun dört bır yanında deyıl??
__________________ Mesajı son düzenleyen Torbalılı : 06-04-2007 - 12:13 |
| | |
| | #9 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması***
Bir tek ankaradamı olacak, aynı anda istenbuldada olsa , tabi boş konuşuyorum ama 14 ü cumartesiye geliyor, bir bakayım çok uzak değil ankara
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: ***14 Nisan Ankara Atatürk ve Cumhuriyet Mitingi buluşması*** Benim de içimden geçti... son dakikaya bağlı ama neden olmasın..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|