"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| renaultsport |
olm sanırım bendeim vardı öyle resimler varsa uluorta koyma bana yolla direk msnden veya mail at |
| | |
| | #102 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
niye vardır vardır neler vardır..asıl.. panikten çekemedik tabii insan taklidi yapıyordukta.. seni baygınken fotolamak.. hastanenin bahçesinde doktoru tutup "bi dakka bi dakka ben hatırlamıyorum" demeni falan videoya çekmek lazımdı.. emreyi orda güneşin altında arbada bırakışımız.. benim eve gelip tugrulla tekrar dönmem, senin okula gitmen.. aynı günde oldu bunlar biliosun dimi |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| MdfyM Team |
Mutlu seneler arkadaşım...
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #104 |
|
Teşekkür ederim vatandaşım |
| | |
| | #105 | |
| renaultsport | Alıntı:
o hatırlamam olayı ama süper birşey ya ![]() muhauhahuahuhuauhauhauhauhauha aklıma geldikçe kopuyorum gülmekten de... ama çok ucuz yırttım bakma... | |
| | |
| | #106 |
|
haha.. doktor tamam mı diyor, sen koş peşinden bi dakka tamam değil ben hatırlamıyorum ![]() ![]() olm.. hayatının en şanslı anıydı belki de.. hastaneye nasıl gittiğimizi hatırlamıyorum ben de.. bir yandan arkamdan tugrul geliyor.. hastaneye yan yan giren tiple uçulan tümsekler uff.. eye of tiger dinliyorum şimdi de.. bi daha yapalım |
| | |
| | #107 |
| renaultsport |
ahahha bi de bu posta koymuş orda doktora neden bilmiyorum da şimdi |
| | |
| | #108 |
| Name : Erhan |
Geçmiş doğum günün mübarek olsun Ozan. Nice senelere
|
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 31-05-2007 Şehir: izmir Yaş: 20
|
mutlu yıllar,Ozancımm |
| | |
| | #110 |
|
Geçmiş değil ki bugün. Sağol ![]() Doktordan sonra bi de görevli geldi, gürültü etmeyin aflan diye, onu yiyecekti tugrul az daha |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mutlu, thekillingroad, yıllar |
| Konu Seçenekleri | |
|
|