www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin En Özel Otomobili icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , arkadaşlar bence bukadar da yani facebook profiline kadar burda yayınlamak çok yanlış sonucta bir internet ortamında kötü niyetli insanlarda olabilir...
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #20761 |
| Member Kayıt Tarihi: 23-05-2011
|
arkadaşlar bence bukadar da yani facebook profiline kadar burda yayınlamak çok yanlış sonucta bir internet ortamında kötü niyetli insanlarda olabilir
|
| |
| | #20762 |
| Schulzing Trance Kayıt Tarihi: 15-01-2009 İsim: Hakan Şehir: İstanbul Otomobil: 307Hdi Yaş: 24
| |
| |
| | #20763 |
| ..Gurbi.. Kayıt Tarihi: 13-08-2004 İsim: Göker Otomobil: 407 Yaş: 23
|
cidden saçmalamışsınız.
__________________ the show must go on |
| |
| | #20764 |
| Amerikancı | |
| |
| | #20765 |
| Marlon Callaghan Kayıt Tarihi: 07-03-2008 İsim: Eye Şehir: Bahçeşehir/İst Otomobil: X20XEV Yaş: 22
|
büyükçekmece'de açılmak üzere olan autopia'da çok sağlam araçlar var. bugün gördüm. (klasik)
|
| |
| | #20766 |
| 34 | Konuyu bazen yeni mesajlarda görmüyorum. Özellikle de bulup bakmıyorum yeni mesajlarda çıkmayınca. Bu tarz şeyleri report ederseniz pc başındaysam müdahele ederim. ![]() Edit : konuyu ilk sayfadan okumaya başladım. 1385 sayfa var önümde. Saçma sapan tartışmaları, yurtdışı çekimleri ve karikatürleri budayıp temiz bir arşiv oluşturmayı hedefliyorum.
__________________ ylmzsylyc.com Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 27-03-2012 - 21:44 |
| |
| | #20767 |
| Çaylak Üye Kayıt Tarihi: 01-04-2002 İsim: İbrahim Şehir: İstanbul Otomobil: Golf VI TDI Yaş: 33
|
Yilmaz eger resimleri save edersen cd flash disk gibi birseye Galeri bolumune de eklerim resimleri
__________________ ![]() |
| |
| | #20768 |
| . Kayıt Tarihi: 31-01-2008
|
tepkiler bence de hakli, daha önce plaka konusunun yanlis oldugunu da dile getirmistim ama bu kadarini beklemiyordum. soyagacinida dökün ortaya tam olsun. burada arac sahiplerinin kim oldugu,nerede oturdugu,kimle gezdigi,kimle yatip kalktigi önemli mi? konu türkiyenin en özel araclari mi? yoksa insanlari mi? isimlerin bir önemi olmamali,önemli olan araclar olmali. bence biraz daha insanlara saygili olmakta fayda var.
__________________ |
| |
| | #20769 | |
| 34 |
35 sayfa okudum kafam güzel oldu ![]() Alıntı:
içinden çıkılacak gibi değil. ![]() 30 kişi girişmek lazım ![]() Adam başı 50 sayfa, anca temizlenir
__________________ ylmzsylyc.com | |
| |
| | #20770 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-06-2011
|
özel hayata saygı bencede önemli.açıksası ben kendi aracımın,detaylı fotolarını,ailemin araçlarını bile hiçbizmn internet ortamına koymuyorum.adamn teki sana yamuk yapmak ister fotodan aracını görür gider araca zarar verir,gider anneme,ablama zarar verir.sonucta elin delisi çok,vesurekli kapalı otoparkta durmuyo araçlarmz.o nedenle aracı koysak bile bnce onun bunun aracı diye afişe etmeye gerek yok.adamlar belki bilinmesni istemiodur?empati yapmak lazm Alıntı:
| |
| |
| | #20771 |
| Member Kayıt Tarihi: 03-10-2011 Şehir: Fenerbahçe Otomobil: Jetta 2.0 TDI
|
[QUOTE=Kero5;2661666]özel hayata saygı bencede önemli.açıksası ben kendi aracımın,detaylı fotolarını,ailemin araçlarını bile hiçbizmn internet ortamına koymuyorum.adamn teki sana yamuk yapmak ister fotodan aracını görür gider araca zarar verir,gider anneme,ablama zarar verir.sonucta elin delisi çok,vesurekli kapalı otoparkta durmuyo araçlarmz.o nedenle aracı koysak bile bnce onun bunun aracı diye afişe etmeye gerek yok.adamlar belki bilinmesni istemiodur?empati yapmak lazm Ben tum bu yazilanlardan kendime pay cikartayim (facebook profiliyle alakam yok ama) Turkiye gibi ulkede birisi gidip 600-700 bin euro verip araba alip plakasini EGE,SLH,MTE,VTN vs. gibi alip halka acik isyerinin(bu konu ozelinde benzinlik oluyor), alis veris merkezinin otoparkinda (istinye park,ankara bilkent ankuva vb.) eglence mekaninin girisinde (bebek lucca,bebek balikcisi,vb.)kafaya parkettiriyorsa o adamin kim oldugunu ne is yaptigini herkes merak eder. Bu istanbulda da boyledir,londrada da boyledir. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |