www.modifiyem.com | |
| |||||||
Muayeneler HakkındaTuvTurk Araç Muayene İstasyonları icinde Muayeneler Hakkında konusu , Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Şimdi bir çok konuyu okudum ve bazılarında muayneden sonra şu parça söküldü vs. vs. yazıyor.Şimdi arabayı modifiye ettirdikten sonra(dış modifiye) muayne olayını nasıl halledeceğiz bu konuda pek ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| This is my game Kayıt Tarihi: 02-07-2009 Şehir: Ankara Otomobil: Polo 1.6 hb
|
Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Şimdi bir çok konuyu okudum ve bazılarında muayneden sonra şu parça söküldü vs. vs. yazıyor.Şimdi arabayı modifiye ettirdikten sonra(dış modifiye) muayne olayını nasıl halledeceğiz bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz?Sonra sakata gelmeyelim |
| | |
| | #2 |
|
yardım edecek kimse yok mu?
|
| | |
| | #3 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 29 Otomobil: 06 astra cdti
|
önce sakata geleceksin ( muayene istasyonuna ) sonra gerekenleri yaptırıp 2. tekrardan geçeceksin
__________________ Eşşek bilmediği otu yediğinde başı ağırırmış!!!! |
| | |
| | #4 |
|
güzel açıklama saol |
| | |
| | #5 |
| Sivil Havacı Üye :))) |
Tabi canım eko doğru söylüyor ilk başta gir muayeneye ki çıkarılması gerekenleri gör yoksa sanayiye git adamlar senden para yontmak için abi bunlada geçemezsin abi bunlada geçemezsin der herşeyi sökerler + bide taktırma parasıda kat kat artar.En basiti rot balans+far ayarı yaptırmaya gittim lastikçi hemen abi bu disklerle geçemezsin ayna gibi olmuş dedi.Cevap hazır tabi bende ![]() Dedim arkadaş ben bi giriyimde geçemezsek ozaman değiştiririz sorun değil.( Nitekim sorunsuz olarakta geçtim . ) |
| | |
| Reklam |
| | #6 |
| yardım için teşekkürler
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkä±nda, hakkinda, muayeneler, muayneler |
| Konu Seçenekleri | |