"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| İZMİRLİCEM | Youtube Müzik Indirme
Nsl Klibi Indircem Arkadaşlar
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #2 |
| A3 Passion Kayıt Tarihi: 24-04-2008 Şehir: Istanbul Otomobil: A3
|
Bu linki kullanabilirsin YouTube indir Kaydet Video indir Dizi indir izle You Tube Youtobe Youtube Kaydet İndir izlesene yükle |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
buraya yazmak yerıne google denen yere yazsan çözümü bulurdun. youtube den video indirme - Google'da Ara
__________________ |
| | |
| | #4 |
| onaylı ***** veledi |
Aslında o youtube kaydet tarzı şeyler saçma... İndirdiğiniz şeyi tekrar indiriyomuşsunuz giib oluyo . . . Çünki ;Nette izlediğimiz her video , gördüğümüz her resim pc mize kayıt oluyo... Peki doktor hanım napmalıyz ;Önce gizli klasörleri göster diyoruz... Sonra Bilgisayarım-C:-Documents and Settings-kullacı isminiz neyse oraya grin-local settings-Temporary Internet Files Ta ta ta taaaam ( : İşte nette dolaşırken karşılaştığınız herşey karşınızda ( : Boyuta göre sıralarsanız resimler ve videolar üst tarafa çıkacaktır ( : Şimdik böyle anlattım diceksiniz ki iyi güzelde ben bunları izliyemiyorum... Nette izlediğiniz yada diğer arkaşın werdiği link ile kayıt ettiğiniz dosyalar .flv türündedir yani, flash video tarzı [sanırsam öyleydi ] Bu türü ne winamp nede wmp tanır...Yapmanız gereken ;xilisoft video convertor gibi bi program bulup dosya türünü .flv den herhangi bi video türüne çevirmek . . İşte bu kadaaaar Alkış bana (A)
__________________ ![]() ███████████████████ TURBO BESMELE |
| | |
| | #5 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
eski ve cok az bilinen bi teknik saol kakuş
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|