"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
| Yeni Çıkan Albümler/Sanatçılar
Bazı favori sanatçıların çıkardıkları haricindeki albümleri almadan önce , ya bi şekilde demolarını dinler , ya da arkadaşlarıma sorarak , müzik forumlarından aratarak , yorumlara bakarak alırdım , yeni çıkan bi sanatçı varsa da biyografisini filan araştırmak gibi bi takıntım da var , merak ederim , ilgi çekici bazı şeyler görürüm sonra gider albümü alırım gibi cins bi huy bu ... Az önce arattığımda böyle başlığın bizim forumda olmadığını farkettim , belki bişeylere faydamız olur diyerek topic'i açtım ... |
| | |
| | #2 |
|
geçen hafta bi arkadaşım bedük diye bi adamın sahne aldığı bi yere gittiğini çok beğendiğini söyledi , tam youtube'dan bana dinletmek için açmıştı ki bi baktım , şaşırdım ... sibel alaş'ın meşhur ADAM şarkısını cover'lamış , hatta SON SİGARAMSIN , parçasıyla zamanında baya bi meşhur olmuş olan Serhat vardı , bedük meğer oymuş ... soyadı bedükmüş SERHAT BEDÜK ... Albüm eski albümünden çok farklı , işin içine tamamen electronic girmiş diyebiliriz , ve hatta dinlediğinizde "olm hiç türk gibi diil lan bu adam " da demeniz mümkün ... tamam öyle her parçası süper değil , ama better than my baby ve heartbreaker türkiyeki electronicler adına iyi birer çalışma bence ... electronic sevenlere denemelerini tavsiye ederim ... ![]() Mesajı son düzenleyen Ferhat Yılmaz : 29-10-2008 - 00:37 |
| | |
| | #3 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | ![]() Sözleri Sezen Aksu’ya bestesi Hadise ve Yves Gaillard’a ait olan “Deli Oğlan” şarkısı eğlenceli sözleri, akılda kalıcı nakaratı ile daha ilk dinleyişte insanın kanını kaynatıyor… “Stir me up” şarkısı ile Avrupa ve Türkiye’de listelere giren ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan “Hadise” yakında Türkiye’de yayınlanacak yeni albümün ilk şarkısı “Deli Oğlan” ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeni albümün ilk single “Deli Oğlan” yayınlanmadan olay yaratan klibi Emir Khalilzade yönetmenliğinde çekildi. Bu içerik Domatessuyu.Com sitesine aittir. Türkiye’de yakında yayınlanacak olan Hadise’nin albümünde, birçok sürpriz yer alıyor. Belçika sürümü 1. Intro 2. My Man And The Devil On His Shoulder 3. My Body 4. Prisoner 5. A Good Kiss 6. All Together 7. Men Chase Women Choose 8. Creep 9. Good Morning Baby 10. Don’t Ask 11. Intimate 12. Busy Bee 13. Comfort Zone 14. Who ** I? 15. A Song For My Mother Bonus: 1. Aşkkolik 2. Deli Oğlan Türkiye sürümü 1. Deli Oğlan 2. Aşkkolik 3. My Man And The Devil On His Shoulder 4. My Body 5. Prisoner 6. A Good Kiss 7. All Together 8. Men Chase Women Choose 9. Creep 10. Good Morning Baby 11. Don't Ask 12. Intimate 13. Busy Bee 14. Comfort Zone 15. Who ** I? 16. A Song For My Mother
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() Mesajı son düzenleyen AntmoD : 29-10-2008 - 20:56 |
| | |
| | #4 |
| ÜzgünBakanÜye | ![]() ![]() Makine geliyor ![]() MAKiNE Resmi Web Sitesi industrial izmir Zeytinli Rock Fest 2008 Rock'n Antalya Muzik Zephyr Rock Fest Yalova Rock Fest The Wall 2008 |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
hödük makine falan bunlar ne ya çıkmasınlar daha iyi ![]() yakında Organize SANAYİ die bi adam kaset çıkarırsa şaşırmam |
| | |
| | #6 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
yeni bir grup oldukları fotoğraf çekilirken aynı yöne bakmalarından belli oluyor
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| ÜzgünBakanÜye | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
ortadaki abi testereye aday bnce 6. filmde görebiliriz... ![]() ![]() bedük ise iyidir efendi gibi şarkısını yapar güzelde yapar...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|