"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Stüdyo Kayıtlarımız(prof. deiliz!)
arkadaşlar stüdyoda kaydettiğimiz birkaç vidyoyu paylaşmak istedim.yorumlarınızı merak ettim.sesler kaliteli deil.camera daki vidyoları upload edemedik kusurabakmayın.bunlarla idare edelim şimdilik. ![]() ilk vidyoda davulda ben varım.davulcu deilim ama takılıorum öyle arada.dumanın ah parçasındaki solo bölümünü yapmaya çalıştık. dier iki vidyoda ise davulda duru(sidewinder nickli üyedir kendisi ),soldaki benim sağdakide gökhan die bir arkadaşımız.bakalım hoşunuza gidicekmi.dediğim gibi profosyonelce yapmadık.usta falan deiliz zaten.kayıtlar bass olmadan yapıldı neyse yorumu size bırakıorum...![]() ![]() duman-ah duman-aman aman nirvana-rape me sesimizin kötü olduğunu biliyoruz kusurabakmayın ama birinin söylemesi lazımdı.aranızda solist ve bass çı varsada beraber bi stüdyo yapabiliriz... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #2 |
| Psychedelic | Re: Stüdyo Kayıtlarımız(prof. deiliz!)
aaa rezil olduk ya!! valla pek tarzım olmamasına rağmen elimden geleni yaptım aman amanı 5-6 kere falan dinlemişimdir...rape me yi hiç dinlemedim benzemiştir umarım birşeye,idare edin bu kadarız![]() not: süper sakız çiğnerim.....pff
__________________ |
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Stüdyo Kayıtlarımız(prof. deiliz!)
ooo Duru'nun saçlar uzamış iyice. ![]() İlk videodaki stüdyoyu Kadıkoy-İdol'e benzettim ama değil sanırım, oradaki davul SONOR değildi. Fena değil, ama distorted gitar çok boğuk ve eziyor. Kaydın kalitesinden de olabilir tabii bilemiyorum. İyi çalışmalar. |
| | |
| | #4 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
yok stüdyo jamsession.ama kadıköyde(yannış yazmış olabilirim) ya aman amanda distortion yok.ah ta var.soloda gene o kadar volume yok.rape me yi bizde bilmioruz ne olduunu.nasıl çıktı nasıl çaldık neler yaptık bilmioruz
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #5 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Re: Stüdyo Kayıtlarımız(prof. deiliz!)
harika yaa... Bizde heralde bundan 8-9 sene once idi istiklaldeki studyolara giderdik. Burada baterimde vardi sonra apartmana tasininca satmak durumunda kaldim. Harika bi olay studyoya gidip dagitmak |
| | |
| | #6 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
çok güzel, elinize sağlık hakkaten zevkli iştir stüdyoda dağıtmak bizim de olmuştu seneler önce bu gibi aktivitelerimiz ama kameraya çekmek gibi bi lüksümüz olmamış, sadece hafızada kaldı böylesi daha güzel tabi. devam edin devam |
| | |
| | #9 |
| Psychedelic | Re: Stüdyo Kayıtlarımız(prof. deiliz!)
tekirdağ da olmasan aklımdaydın zaten
__________________ |
| | |
| | #10 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
erdi güzel çalmışınız bayada eğlendiğiniz belli |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|