"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Sanchez - 34 e.p
Evet arkadaşlar ilk prof. albümüm çıkmış bulunmaktadır... İndirmek İstiyenler Aşağıdaki Linkden İndirebilirler Sanchez - 34 e.p Dipnot:Eleştirilerinizi Dikkate alarak yapılmış bir çalışma oLdu daha prof.kayıtlar daha güzel sözler vs biliyorum daha 1 ay önce çıkardım bir albüm ama oLsun bu daha iyi oldu... ![]() Mesajı son düzenleyen Marcell_B : 06-04-2008 - 00:20 |
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye |
ahah outro ismi güzelmiş |
| | |
| | #3 |
| |
| | |
| | #4 |
| ÜzgünBakanÜye |
outro diye birşeyi ben ilk defa duyuyorum |
| | |
| | #5 |
|
outro şöyle oluyo intro vardır albümün girişidir bide outro vardır oda çıkışıdır mesela örnek rapozof sansar u.l.a.ş 3ün1 albümünde de var... outro şarkı değiL...yani
|
| | |
| | #6 |
| ÜzgünBakanÜye |
tamam bende onu diyorum işte intro gibi olmuş outro. daha önce duymamıştım böyle bir sözcük, hoş bi kelime oyunu ondan şeyetmiştim |
| | |
| | #7 |
|
Bilmiyorum valla nasıL oLmuş peki bu albüm
|
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye |
henüz indirmedim açıkçası bi yandan kitap açık soru çözüyorum. şimdi çıkıyorum, sonra daha geniş bir vakitte (yarın filan ) dinleyip yorum yapayım |
| | |
| | #9 |
|
Tamam... |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
sözler hoşuma gitti... genel olarak beğendim... kayıt konusunda elinde olmayan sebeplerden dolayı aksaklıklar yaşamışsın ![]() diğer yorumlarımı msn üzerinden aktardım zaten biliyosun... devamını diliyorum
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|