"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| JoGa BoNiTo | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
Benimkide arada kaynamasın abi yokmu bilen benimkinide.. ![]() Klip berber dükkanında geçiyor saç kesiyorlar felan o sıra camın dışından bir eros (aşk tanrıçası) iniyor aşşağıya ve elindeki okla yayı fırlatıyor adamın kalbine saplanıyor.Klibin sonuna kadar ok adamın kalbinin üstünde şarkı söylüyorlar hareketli bir klipti...Neydi bu yaaaa Mtv de mcm de çok çalıyordu... Hatta VH1 da bile vardı... Lover li bişeydi sanırım adı... |
| | |
| | #12 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: Neydi ya bu şarkının adı??
Tolga abi seninkini hatirliyo gibiyim. yani sanki oyle bir klip seyrettim..dur bakalim gelir heralde aklima..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Cobra Kayıt Tarihi: 08-05-2004 Yaş: 23
na na na kylie minoque 2,3 yıl önceki çıkardığı albümün hit parçası adını ingilizcem olmadığı için yazamıyom uzun bi ismi var ama..
__________________ Nükleer Soykırımdan Sonra; Karanlıkta Yanan Ateşin Işığında,Yıkıntıların Arasından Bir İnsan Çıkar ve Şarkı Söyler! İşte HEAVY METAL ın Havası Budur!!! |
| | |
| | #14 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
hayır söyleyen erkek,son günlerde cıktı..
__________________ |
| | |
| | #15 | |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
| | #16 | |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
| Re: Neydi ya bu şarkının adı?? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #17 |
| renaultsport | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
amma zor soruosunuz ya tyr senin aradığın sanırım summer love - remember, palermo nun da dediği gibi... traffic abi senin parçayı hatırlamıorum hiç..alvini de hatırlayamadım zaten |
| | |
| | #18 |
| Ruff Ryders Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 28
traffic. move your feet olabilirmi şarkının adı junior bilmem ne söylüodu ya benim takıldığım şarkı da pazar sürprizinin şarkısı " tek tek tek "
__________________ GTuning ADANA
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Kronik Yorgun | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
Dur bi bakiym dmx ..
__________________ birisi ölçülerini versin piliz, benimkiler uymuyor, büyük geliyor |
| | |
| | #20 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Yeni Golf reklamında süper parça.. Instant Karma, ama.. Şarkının orjinali de güzel amaaa.. hatunların söylediği versiyonu bulamadımmmm |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adı, neydi, şarkının |
| Konu Seçenekleri | |
|
|