"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Neydi ya bu şarkının adı?
dinlediğimiz klibini izlediğimiz reklamlarda gördüğümüz ama isimlerini bilmediğimiz şarkılar oluyo illaki....
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: ulan neydi ya bu şarkının adı??
örnegin, su na na na yı söyleyen kim?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| renaultsport | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
na na na hangisi? biraz daha ipucu lütfen |
| | |
| | #4 |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
Coca cola light Reklamındaki şarkı. hani adam bi giyim mağazasında. kapının önünden bi kadın geçiyo üzerine kıyafet falan alıyo adam. sonra kadına gösteriyo. kadında çıplak bi mankenvar onu gösteriyo. şarkıda şöyle bişeydi galiba. "baby love and baby love hede hodo diye gidiyor." beybi lavv en beybi lavvv an diti dititititi.
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. |
| | |
| | #5 | |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: Neydi ya bu şarkının adı?? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
arkadaşlar şarkının ismini buldum çok güzel ya. yine dinledim. hep aklıma raklamdaki kadın geliyo. ismi: "Diana Ross And The Supremes - Baby Love" supremes diye arattırdım i-mesh ten. buldum.
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Kronik Yorgun | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
Benim de var ismini bilmedigim bir sarkı .. R&b türünde bir parça .. Hani çocuklugumuzda Alvin vardı .. Cizgi film karakteri devamlı sarkı soylerdi elinde elektro gitarla .. Parçanın nakarat kısmında Alvin'in sesi gibi tiz bi ses araya giriyor .. Of sözlerini hatırlayamıyorum .. Bilen var mı ?
__________________ birisi ölçülerini versin piliz, benimkiler uymuyor, büyük geliyor |
| | |
| | #8 |
| JoGa BoNiTo | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
Yahu arkadaşlar allah sizi inandırsın 2 sene önce dinlediğim bir şarkıyı halen unutamadım.Ama adını bilmiyorum bulsam çok makbule geçecek..Size hatırladıklarımı yazıyımda belki bileniniz olur ha? Klip berber dükkanında geçiyor saç kesiyorlar felan o sıra camın dışından bir eros (aşk tanrıçası) iniyor aşşağıya ve elindeki okla yayı fırlatıyor adamın kalbine saplanıyor.Klibin sonuna kadar ok adamın kalbinin üstünde şarkı söylüyorlar hareketli bir klipti...Neydi bu yaaaa Mtv de mcm de çok çalıyordu... Hatta VH1 da bile vardı... |
| | |
| | #9 | |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
| Re: Neydi ya bu şarkının adı?? Alıntı:
Bu olduğunu pek sanmıyorum ama.Eğer na na na na yeah falan diye gidiyorsa ve tarzı Summer Jammin gibiyse Summer Love - Remember
__________________ Mesajı son düzenleyen PALERMO : 12-05-2004 - 20:54 | |
| | |
| | #10 |
| Kronik Yorgun | Re: Neydi ya bu şarkının adı??
Yahu benim dediğim şarkıyı hatırlayan var mı ? Sanki o ses up town .... 'lı bişeler dio ..
__________________ birisi ölçülerini versin piliz, benimkiler uymuyor, büyük geliyor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adı, neydi, şarkının |
| Konu Seçenekleri | |
|
|