"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MeTaLLicA Kayıt Tarihi: 19-11-2006 Yaş: 21
| Metallica - Unforgiven
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
| Re: Metallica - Unforgiven
bunun birincisini bir de bu grubun yaptığı slow olarak nothing else matters i çok severim . tabi one , fade to black(live mümkünse) sanitarium . san diago ve seattle konserlerinin dvd si var , halen arada bir biramı alır işten sonra izlerim bikaç parça . |
| | |
| | #3 |
| Pişman Değilim | Re: Metallica - Unforgiven
bencede
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Re: Metallica - Unforgiven Alıntı:
Fade To Black haklısın bunlarda en güzel parçalarından
__________________ ![]() | |
| | |
| | #5 |
| Miyendis | Re: Metallica - Unforgiven
Turn The Page de iidir. |
| | |
| | #6 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
şu turn the stone dan kasıt ne oldugunu bı turlu cozemedım ya alayan varmı ![]() ne demeye calısıyorlar |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Re: Metallica - Unforgiven Alıntı:
![]() metallicanın şarkılarını konuşuyoruz ![]() Unforgiven'ı tek geçerim şuan son ses dinliyorum komşular damlar birazdan
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 | |
| Miyendis | Re: Metallica - Unforgiven Alıntı:
metallica dinliyor olun ya da olmayın ama bu şlarkıyı bir kerecik de olsa dinleyin... | |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
Bana da Sad But True çok güzel gelir
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Abi Sad But True'dan adamlar tiksindirdi beni.. 93-95 arası öyle yavaş öyle boğuk çaldılar ki.. Kusacak gibi oluyorum live'larında. Studyo kaydı bi nebze hos yine. Valla.. Düşününce falan değil de dinlerken farkediyorsun.. O albümün en iyi parçaları "Whereever I May Roam" ve "of Wolf and Man" Eskiden metalciliğe bok sürdürmezdikte, Reload kötü diye Unforgiven baba derdik. Ulan bariz II daha güzel geliyor bana. ![]() no. 1567. Play. ![]() Levent turn the pages, turn the stone.. milestone.. turn..? olabilir ![]() ilerleee anlamında |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|