"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayko Cepkin mi? Kaan Tangöze mi? | |||
| Hayko Cepkin | | 7 | 70.00% |
| Kaan Tangöze | | 3 | 30.00% |
| Oy Verenler: 10. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
|
Her bakımdan Hayko ve Kaan ın karşılaştırmasını yapalım arkadaşlar. Çok merak ettim sizin düşüncelerinizi fikirlerinizi.... Yorum olsun,söz,beste,sahne performansı,müzik doluluğu vs. her bakımdan,aklınıza gelebilecek herşeyle karşılaştırın. Sırf oy vermeyin ama bütün yorumlarınızı katarak ciddi bir biçimde karşılaştırın... Hayko Cepkin ![]() -yalnız kalsın -son kez -fırtınam Kaan Tangöze ![]() - olmadi yar -belki alışman lazım -yürekten (tavsiye edilir) -herşeyi yak
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
|
bu hayko cepkin mi ne insanmı ya |
| | |
| | #3 |
| '95 |
Kaan tangöze daha insancıl geliyor bana.Ama Kaan Tangöze'de maalesef uçmuş bi şekilde çıkıyor.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Söz - beste : Hayko Cepkin Sahne performansı : Hayko Cepkin Müzik doluluğu : Hayko Cepkin vs... her bakımdan : Hayko Cepkin Herkesin fikri kendinedir ama Hayko'yu seçmemek için onu izlememiş olmak lazım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| renaultsport |
o kadar uç insanları sevmediğimden... kaan diyorum |
| | |
| | #7 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Firat +1 Zaten Hayko tek basina giden bir isim iken Kaan bir grubun ogesi. Belli basli seylerde karsilastirilmalari da cok mumkun degil. |
| | |
| | #8 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
Hayko cepkin koluna izole bant mı sarmış ya. Ben duman ı beğeniyorum. |
| | |
| | #10 | |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Alıntı:
Hani araba gibi karşılaştırma yapalım demiyorum ikisininde üstü açık oluyo genelde,ikiside uzun saçlı,ikiside bağırıyo fln...bu tabiiki saçma gelir.Benim amacım iki çok sevilen ismi her yönleriyle tartışmak.ki kaan şu zamana kadar binlerce kişi tarafından büyük eleştirilere maruz kaldı,hayko da öyle oldu sanırım.Bence çok yerinde bi karşılaştırma... Müzik türüylede alakası yok aslında,bende gidip bağıran bi elemanı dinleyebiliyorum.Önemli olan sevmek yani.dediğim gibi hayko herzaman bana çok yapmacık geliyo. siz kaanın detonesini,sahneye gözleri kısık çıkışını sevmiosunuz vs. oturup bunları konuşalım diyorum ben. Sen Kaanı seviceksin veya ben Hayko yu sevicem demiyo kimse...
__________________ Fix It Again Tony | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|