"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| İlk Albümüm Anestezi E.P
Arkadaşlar OKS den arta kalan çalışmalarda albüm hazırlığı içindeydim vede albümüm bugün bitti prof. bir albüm değil ama bence güzel oLdu buyrun Download Adresi; Sanchez - Anestezi E.P Sanchez Anestezi E.P Track List 1)İntro 2)Anestezi 3)Hastarikat 4)O.K.S 5)Ufacık Bir Diss arkadaşlar ayrı bir konu açtım turkish rap e değil lütfen kızmayın teşekürler iyi dinlemeler |
| | |
| | #2 |
|
Tabi Albüm Underground dur...
|
| | |
| | #3 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
Eleştiriye acık mısın ?
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #4 |
|
tabiki Coşkun abi Lütfen...
|
| | |
| | #5 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
Küfretmiş olmak için küfretme Biraz daha amaçlı olsun bari ama yine de fazlası iyi değil
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #6 |
|
Tamam Çoşkun abi eleştirin çok teşekür ederim asLında Normal yaşantımda küfür pek fazla etmem hatta hiç ama bilmiyorum o sözleri yazdığım zaman kim bilir nasıL bir psikoloji içindeydim ![]() ![]() Kayıt kötü oLdu Home Studiomu kullanamadım bozuk ondan doLayı bu ölesine bir albüm haftaya yada bilmiyorum Nisanda prof. bir studyoda giricem kayıtta... |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
Coşkun +1 artı kafıyeler bıraz az ve bazı cumleler fazla uzun gelmiş muzıkle senkronize sorunları olusmus bu nedenle oralarda sozcuklerını aynı anlama gelecek cumlelerı kullanarak kısaltmalısın bence tabı bunu yapmak içinTürkçe kabiliyetini konuşturmalısın |
| | |
| | #8 |
|
Mesaj alınmıştır Levent abi kafiye olayını az tuttum flow yaptım genelde cümlelerin uzunluğu evet baya vardı + senkronize sorunlarını bir türlü çözemedim teşekürler yoruumun için |
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ama şunu söyleyım sesın bu tur içinuygun |
| | |
| | #10 |
|
saoL abi arkadaşlarım saolsunlar destek veriyolar ses konusunda bana
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|