"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bide a5 im olsa | herkesin top u :D
hadi herkes en cok sevdiği(ve tavsiye ettiği) parçaları her hafta top123... die yazsın benden bi top5 ![]() şu birrr_-_-_ dr. zeus di terra ho gaya [chicane vs natasha bedingfield] bruised water kelly rowland - work (freemasons remix) serdar ayri gitme charles sweeting - she bout it |
| | |
| | #2 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Sansar Salvo feat Deniz - Götür Buralardan İstanbul Attack feat Gekko G -Ohh Sansar Salvo feat Heja,Baran G - Sen bi Dahisin Sansar Salvo - Fesleğen Terror Eastanbul - Hiç mi yüzün gülmeyecek |
| | |
| | #3 |
| Team Lada |
Katya Le---kruchu verchu Dima Bilan-- Tak ustroyen etot mir Bumer-- Pismo bumer--moskova magadan refleks--Lüblü yerli top5 ibrahim tatlıses--neler gördüm yaşar ipek-bir alo de yusuf hayaloğlu--neriman norm--eksik etek leman sam-- rüzgar |
| | |
| | #5 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
KC & The Sunshine Band - That's The Way I Like It : Fatman Scoop - It Takes Two : http://myspacetv.com/index.cfm?fusea...ideoid=8985811 Parçanın Orjinali Rob Base and DJ EZ rock - It Takes Two : Run DMC - Peter Piper :
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 27-08-2008 - 16:35 |
| | |
| | #6 |
| ViRtUeEeE |
Run DMC - Peter Piper yıkııım bu yaa zamanında neydi bu parçaa
__________________ White Cars Team |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Valla zamanını bilemiycem , o zamanlar ben doğada element olarak dolanıyodum ![]() Ha bu arada önemli bi parçayı unutmuşum , onuda ekleyeyim : Snap - I've got the power
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #8 |
|
Şanışer feat Bela,Atakan - Bir Avuç Cennet Pit10 feat Beta - Yeri Değil Bela feat Sokrat st - Naber Ortak Canka - Kıvırcık Saçlarına Şanışer feat Bela,Atakan - Bir Avuç Cennet(part2) Telaş feat Araf Yaren,Hipo - Tarifi Yok Terror Eastanbul - Voltajı Yükselt Heja feat Kily - Beni İyi Tanı Heja feat Telaş,Batt - Orda Dur Heja - Hergele Benim Top10 um |
| | |
| | #9 |
| bide a5 im olsa |
bossnik wull melisa boyner ay çok etkilendim dj scaloni mood indigo top3 üm |
| | |
| | #10 |
|
1) Tupac ft. Notorious B.I.G - Runnin 2) Tupac ft. Notorious B.I.G, Big L - Deadly Combination 3) Dr. Dre ft Ice Cube - Natural Born Killaz 4) The Game - Dreams 5) 2Pac ft Nas - Thugz Mansion |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|