"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| naturally aspirated only | Re: gelmiş geçmiş en iyi müzik topluluğu sizce hangisi?
Pink Floyd
|
| | |
| | #22 |
| bağa bişi olmazz | Re: gelmiş geçmiş en iyi müzik topluluğu sizce hangisi?
bugünkü gazetede queen yazıyor,ben de çok severdim.
|
| | |
| | #23 |
| BEŞİKTAŞ - FİAT - PİZZA Kayıt Tarihi: 31-12-2006
| Re: gelmiş geçmiş en iyi müzik topluluğu sizce hangisi?
metallica bence
|
| | |
| | #24 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
aa queen i kimse soylememiş hakkaten katılıyorum queen i de eklemek lazım +1 edit: the doors, depeche mode , faithless.. ve tek olarak da michael jackson, madonna, elvis presley Mesajı son düzenleyen OmerRS : 03-01-2007 - 23:10 |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| ...FENERBAHÇE... Kayıt Tarihi: 06-12-2004 Yaş: 24
müzik bilgime dayanarak , eskiden rock (soft olsun hard olsun) büyük kitleleri peşinden sürüklemiş.the beatles,guns n roses,queen,ozzy osbourne ve daha benimde dinlemekten zewk aldığım diğerleri.(bonjovi,metallica,red hot...yeni yetmeler)..ama günümüzde müzik çok değişti.o yüzden biraz da olsa yetişebildiğim modern talking,mıchael jackson ın parlak dönemi,ace of base,dire straits.bryan adams ve bunun gibi sanatcılar bugunku genclıgı ılgıledırmıo...bu sanatcılar olmasa bıle bu tur muzık yapan sanatcılar gunumuzde pek tutulmuo.inanılmaz bir club tutkunlugu war.ewet eskıdende türk filmlerine konu olan club sarkıları wardı ama o donemde pop sarkıları yapanda rock sarkı soleyeblıodu.bugun düsünün bi eminemin yada zenci rap çinin bir rock çıya saydıklarını...nerde 70'ler 80'ler diyorum...
__________________ DO NOT REST TILL YOU BEAT THE BEST!!! Mesajı son düzenleyen mcsinan : 04-01-2007 - 04:00 Sebep: eksik |
| | |
| | #26 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Hakkaten Queen'i unutmuşuz |
| | |
| | #27 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
show must go on |
| | |
| | #28 |
| Kıllı Kurabiye | Re: gelmiş geçmiş en iyi müzik topluluğu sizce hangisi?
MegadetH
__________________ |
| | |
| | #29 |
| S.S.Ö.G. | Re: gelmiş geçmiş en iyi müzik topluluğu sizce hangisi?
Soru sizce olduğuna göre bende benceye göre cevap veriyorum ![]() Guns N Roses Boney M N.W.A (Eazy-E, Ice Cube, Dr. Dre, MC Ren, DJ Yella, The D.O.C., Arabian Prince) Wu-Tang Clan (RZA, GZA, Ghostface Killah, Ol' Dirty Bastard, Raekwon, Method Man, U-God, Inspectah Deck, Masta Killa) Westside Connection (Cube, Mack 10, and WC, aka The Gangsta, The Killa, and The Dope Dealer) Tupac (2Pac) ve Snoop Dog içinde hemen ayak üstü bir grup kursak? Olmazmı?... Tupac ötesi yok
__________________ |
| | |
| | #30 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
tupaaac ölmediii yüreğimdeee yaşıyooooo |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|