"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| woldemord | Dünya'nın en iyi 100 DJ'i için geri sayım başladı!!! ... dj mag son 1 ay destek pls.....
Dünya'nın en iyi 100 DJ'i için geri sayım başladı!!! ... Dünyaca ünlü müzik ve magazin dergisi DJ MAG tarafından düzenlenen 'Dünya'nın en iyi 100 DJ'i' yarışması start aldı. Aşağıdaki linke tıklayarak BURAK YETER adına oylarınızı bekliyoruz. Unutmayın, 25 Eylül son gün!... http://www.djmag.com/index.php?op=top_100&story=home/
__________________ D R A G - O N E |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Dünya'nın en iyi 100 DJ'i için geri sayım başladı!!! ... dj mag son 1 ay destek pls.....
DJ TARKAN PVD Paul Oakenfold Tiesto Sasha şeklinde gitti benden. Hadi hayırlısı.. Bu sene de PVD seçilirse yine ıslık olayına döner mi? Tiesto seçilirse 2 yıl ara var diye ses etmezler mi? Ki seçilmesin diye 4 e yazdım bilmiyorum önemi var mı ama.. |
| | |
| | #3 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: Dünya'nın en iyi 100 DJ'i için geri sayım başladı!!! ... dj mag son 1 ay destek pls.....
oyum Dj Kentaro ya bence bu sene o hak edyo bkz Nasıl Tiesto yu gömer bu çoçuk çok iyi artık tiesto bana göre biraz eskidi yhaa ben bu adamı çok sewiyorum kentaro çünkü hak ediyo we benim sıralamada Kentaro Shadow Tweaker Marcky Coone Hepsi çok iyi hepsi yeni tanınmamış isimler we hepsi çok iyi yapıyo bu işi |
| | |
| | #4 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
başka oy weren yokmu
|
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-03-2007
dj onur dj şenol dj akman dj tiesto dj aligator inş bizim türk djlerden dereceye giren olur. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|