"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce? | |||
| Güzel | | 4 | 66.67% |
| İdare eder | | 0 | 0% |
| Benim Tarzım değil | | 2 | 33.33% |
| Ne yapmaya çalışmış anlamadım.... | | 0 | 0% |
| Oy Verenler: 6. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Demir Demirkan - Ates Yagmurunda Ciril Ciplak
evet bu albümü dinleyenler yorumları alalım..... beklediğimin çok dışında kalan bir tarzı olmuş Sen Varsın sözleri kendim dünleyerek yazdım hata olabilir ![]() tan ağrıyor tanrı ağlıyor kıskık gözlerim yanık yanık tan ağrıyor nefesim titriyor karışık aklım çok karışık gece örttü üstümü üşüdüm..... gece örttü üstümü korktum.... korkarım ben gecelerden devlerden perilerden.... korkarım ben yalnızlıktan aklımda sen varsan şafak söker ruhum çöker soğuk içim donuk donuk denizler yanar gökler gürler karışık aklım çok karışık gece örttü üstümü üşüdüm..... gece örttü üstümü korktum.... korkarım ben gecelerden devlerden perilerden.... korkarım ben yalnızlıktan aklımda sen varsan ![]() 2. evren ... bölündüm,"ben", "sen", "o" oldum, kendimi "ben" sandım, seni "sen", onuda "o", birbirimize karıştık gittik içim başka, dışım başka, seninle, onunla ,kendimle çarpıştım, binlerce kıvılcım çıktı bu çarpışmada. ateşlar yandı söndü kül oldu, sen oldu en güzel ruhlar tükendi ateşlerde, içimde huzur, dışımda yankı, içim bir dışım iki, iki bire, bir sıfıra, sıfır sonsuza döndü, bu sözleri anlayan ölümsüz oldu......
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... Mesajı son düzenleyen hkn017 : 22-04-2007 - 13:23 |
| | |
| | #2 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Demir Demirkan - Ates Yagmurunda Ciril Ciplak
Bence Güzel Özelliklede "Kahpe" adlı şarkıya bayılıyorum...
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... |
| | |
| | #3 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Demir Demirkan - Ates Yagmurunda Ciril Ciplak
erkan o 2004 istanbul albümündeydi favori parçamdır hatta bir ara ezbere söylerdim karga sesimlen
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #4 |
| Miyendis | Re: Demir Demirkan - Ates Yagmurunda Ciril Ciplak Kahpe adlı şarkı nerdeyse geçen yüzyılın şarkısı, başlığa bir bak istersen son albümden bahsedilio...
|
| | |
| | #5 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
| Re: Demir Demirkan - Ates Yagmurunda Ciril Ciplak
hadi ya çıkarmışmı albümü? hemen dinlemeliyim
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-02-2007
| Re: Demir Demirkan - Ates Yagmurunda Ciril Ciplak
ne zamn cıktı yaa.. almak lazım.. demır demırkanı tek gecrım..tum sarkıları super dı yenı albumade superdır..
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|