"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| AudioSlave dağıldı...
AudioSlave dagıldı... (Sarkı sozlerının yarısından cogunun araclarla otoban ve motorla, benzinle olan bı grup daha nadır bulunur. Tabı bu sadece işin espiri tarafı ama grubun dagılması benım ıcın sok oldu. OZlıycem sızı ![]() KEndileri KÜBA da konser vermek için izin alabilen,daha da ötesi küba hükümeti tarafından davet edilmiş olan tek amerikan gurubudur. Like a stone Be your self Gasoline I ** the highway Show me how to live vs.. vs ... vs... |
| | |
| | #2 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Re: AudioSlave dağıldı...
lıke a stone ' u cok severım dınlemeyı uzuldum vala
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #3 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
Evet bende cok severım... benım kankamın dugun muzıgı olucaktı ama o kız arkadası ıle evlenmekten son anda vazgectıler gıbı bırsey oldu. O kadar muhım bı grup yanı bızım ıcın.
|
| | |
| | #4 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
yaww yenı cıktı james blunt ıın all the lost souls arıom heryerde bulamadım daha
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #5 |
Grubun diğer elemanları da eski grupları olan "RAGE against the machines" i kurdular tekrar... Ama solist olmadan bence asla aynı tadı veremıycekler. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
ovv cok yazk oLmus yaa uzuLdum vaLLa
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
Bu sene rock 'n Coke a gelıyor ama o da grubun dıger elemanları olmadna nası soylıycek ne soylıycek nası olucak bende bilemiyorum valla.Gercı kendsı tek basına ayrı bı dunyadan gelmıs sese sahıp ama sırf sesı yetıcekmı yoksa arkasındakı elemanları aratıcak mı gorucez.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|