"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-05-2008
| arkadaşlar slow şarkı söylermisiniz arkadaşlar slow şarkı dinliyorum ben çogunlukla ve yeni çıkanlar agırlıklı olmak üzere söylermisiniz ?? ben başlatayım cüneyt tek : kurşun gülben ergen : ya ölümsün ya dügün emrah : yanıyor gönlüm özer atik : yüregimdeki ezgim ol istiyorum gülşen : ayrılıgın dügünü arkadaşlar bunlar benim hemen hemen olmazsa olmaz şarkılarım dinlemenizi tavsiye ederim ..sizdende bekliyorum |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
iilla slow dinliyceksem hiç vakit öldürmeyip arabesk takılıyorum
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| Miyendis |
Aslında Sizi En Çok Etkileyen Yerli Slow Şarkı şöyle bir konumuz var ama bir de bu olsun. ![]() Badem - Sen Ağlama değişmez. Bu aralar Ferhat Göçer - Bizim Şarkımız, Biri Bana Gelsin, ... |
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-05-2008
|
evet dikkatimi çekti o aşıklar için bu da aşık olacaklar için olsun :P
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
özgün-yanarım pek öyle slow şarkı dinlemem aslında... efkarlanacağım zaman açarım sagodan bişeyler |
| | |
| | #6 |
| Eski Member |
Esra Kahraman - Ex Love
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
late night alumni-beautiful her dinlediğimde burnuma nişantaşının kokusu gelir ![]() öneririm mutlaka dinleyin... |
| | |
| | #8 |
| MiliTanZ. |
erol budan - harabe gönlüm
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
CUNEYT TEK & PINAR AYLIN - PAPATYA YAKUP EKIN - VAZGECEMIYORUM YAKUP EKIN - HICKIMSE BILMEZ TOLGA FUTACI - USUL USUL ALTERNANS - ISTANBUL YATAK DÖSEK ( bu suan demo asamasında benım arkadasımın grubu, MySpace.com - ALTERNANS - Istanbul / Bakirköy - Metal / Alternative / Other - www.myspace.com/alternanstr adresınden sarkıya ulasabılırsınız cok guzel bır parca) Mesajı son düzenleyen xFTHx : 07-06-2008 - 01:29 |
| | |
| | #10 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
Levent Yüksel-Yas Tuğba Özerk-Acı Hatıralar Gülay-İstanbul Ağlıyor
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|