"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #231 | |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
| Re: Arabada Dinlemelik Şarkı İsimleri Alıntı:
![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #232 |
| devılWEARShighQUALİTYtoo Kayıt Tarihi: 07-05-2005
| ewet aklıma gelmedı dııl buna cvp yazmıycagın.super diil mi deniz.?
|
| | |
| | #233 |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
| Re: Arabada Dinlemelik Şarkı İsimleri
guzel olmazmı apooo ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #235 |
| devılWEARShighQUALİTYtoo Kayıt Tarihi: 07-05-2005
|
şımdı aklıma geldı...LABOUCHE-BEMYLOVER
|
| | |
| | #236 |
| EAGLE21 | Re: Arabada Dinlemelik Şarkı İsimleri
daha oncede burda verildi ama ben yinede soyliyim tekrar istedim bu sarkının baslları mükemmel Need a boss (feat ludacris) shareefa sarkıyı kimin yazdığın bulsam rep vercem ama arama yapyorm bulamyor... Belkide kimse yazmamstr ama olsun sarkı cok güzell
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
| | #237 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-02-2005 Yaş: 25
|
özellikle tesisatlı bi aracınız varsaa bu şarkıyı bi dinleyiverin son zamanlarda en çok dinlediğim parçalar arasında... bir Sweet Dreams remixi (The Global Total Mix)ayrıca boll baslı hatta yıkıcı bassların olduğu bir parça arıyosanız Jermaine - Yo Girl... ayrıca; Discoblaster - Fading Yahel - Voyage Yahel Feat. Kandita - I See Your Face bunlar şu an aklıma gelenler doğru düzgün bi liste oluşturup buraya eklemeler yaparım... Mesajı son düzenleyen Silence : 03-12-2006 - 17:11 |
| | |
| | #239 |
| EAGLE21 | Re: Arabada Dinlemelik Şarkı İsimleri
Mc Hush - Fired Up Elena Paparizou - Gigolo Qwan - I can't Deny İt (beğenmeyene rep)
__________________ http://21eagle.sitemynet.com/e/id3.htm Kendi sub kabinini kendin yap tek basna kendn tak |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|