"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| "JEEP" |
Yeni kasa siyah Toyota Corolla. Hem gayet şık hem de hicbir yerde kotu gozukmeyecek, altta kalmayacak bir araba. Bana kalirsa, sakin 10 yillik S serisi, 7 serisi, yok E class gibi islere girme... Eski arabalar... Yeni Corolla hem yeni ve sorunsuz olur, uzun yillar goturur sizi. Pejo 607 de olabilir. Linkini vermis bir arkadas... Bak onu dusun bence... O arabanin markasi BMW olsa su an bilmem kac bin Euro idi
__________________ It's a "Jeep" thing, you wouldn't understand... |
| | |
| | #22 |
| UNDERGROUND |
Honda accord işinizi fazlalıkla görecektir |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008
|
valla bu iş dolandıkça dolanır bence avensis bak. piyasada zaten avensisler genelde az km yapmış üzülmemiş araçlar
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Bahadır USTAOĞLU |
607 |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Eski model mersolar,bmw larla şekil olunmaz...Hafta sonu müşteri aracıyla piyasaya çıkıp kendince şekil yapmaya çalışan galerici bozması gibi olursun...İşinin tam olarak içeriği yada ağırlığı nedir bilmiyorum ama eğer merso yada bmw tarzı araçlara ihtiyaç duyacağın bir durum varsa,ağırlık ve şekil ancak bunların yenileriyle olur eskileriyle değil..20-30k liralara alınan merso-bmw şekil olmaz...Alçak uçacaksan en ideali corolla dır seçenekler içinden...Yok illa yüksek uçacaksan açacaksın kesenin ağzını...Dediğim gibi işinin ağırlığını bilmeden konuşuyorum fakat,iş ticari imaja gelirse en eski 2004-2005 olmalı kodamanlar,yoksada her şekil corollanın işini göreceğini düşünüyorum...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-05-2005 Yaş: 21
|
sahsen ben alıo olsam eskımıs bmw merso yerıne daha yenı modeller alırdım.tamam guzel modeller ancak fazla eskıler ve nerdeyse 2 eskı kasa olucaklar.. ben olsam avensıs secerdım reno ucuza kacılmıs bı araba kalıtesz yenı coroola kullanmadım ancak dısardan guzelmıs gıbı duruyor |
| | |
| | #27 |
| Pheaton |
accord düşünmemiştim oda güzel bir seçenek.accord ve avensisden biri olacak galiba. çevresinde tanığı olan varsa accord avensis satacak burada yayınlasın 1 ay içindealınacak. yorumlar için tşk.
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
30bin viarlarında renault lagunada var 2006 model falan ama nasıl bi araçtır bilmiyorum sorunlumu sorunsuzmu sadece makam aracı olarak gördüğüm için söylüyorum örnek olarak bi ilan veriyorum http://www.sahibinden.com/30000_km_d...XQQdisplayitem Mesajı son düzenleyen DEVILS : 24-11-2008 - 14:00 |
| | |
| | #29 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bencede prestijse e200 almak lazım. e39 u çok ama çok severim.ne yazıkki e39 lar çok ayağa düşmeye başladı. gül gibi arabalar. bütün ameleler içinde. sanayide çok görüyorum. heryerinde aksesuar, dev gibi tuhaf jantlar ama lasitkler kabak filan .ııııyyy..
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #30 |
| Member Kayıt Tarihi: 25-04-2008
|
siyah filmli megane...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |