"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
CLS taksi gördüydüm Almanyada ![]() S falan eyvallahta CLS noluyo abi
__________________ Team VW |
| | |
| | #22 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-08-2008 Şehir: istanbul Otomobil: audi a3
| Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
durduk yere alınganlık yapıyorsun. hemşerim ben kötü mü dedim şimdi? amerikan işi halk arabası dedim. amerikan koşullarına uygun bir halk arabası. orta sınıf. orta karar.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
|
"Halk arabasi" denilmis iste, kufur mu edilmis, cok mu ayip "halk" olmasi? Soru soruyosun "karsilastirmalar" kisminda, ne ile karsilastiriyorsan artik, insanlar cevap veriyor, uzerine birde senden ukalalik dersi aliyorlar. Amerika'da halk arabasi iste... Kisisel alma da olayi biraz daha hosgorulu olman gerekiyor... |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Hayır araba vasat zaten de, niye böyle bi yanlış anlaşılma oldu anlamadım. Halk otomobili kötü olur diye bişey yok yani. Volkswagen Passat halk otomobili, diyelim ki Sebring değil. O halde Sebring Passat'tan iyidir? Yok böyle birşey. Kimsenin kimseyi küçümsediği de yok. Yeni üyesin maggg, ortamı tanımaya çalış bence biraz.
__________________ ![]() |
| | |
| | #26 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
| Alıntı:
kıbrısta sarı Avantgarde lar cirit atıyo S klassta çok var 2003 bi S e binmiştim turbodizel 320 yada 350ydi 1.670.000 km de idi yol bitene kadar km sayacına bakmıştım sıfırmı atlıyorum diye ![]() ben Sebring leri çok seviyorum görüntü açısından çok elit ve kaliteli duruyo ama pek öyle bi araç değil full işçilik hatalarıyla doluymuş( işçiliği passat kalitesinde değil yani) performasn vb konulardada hacmine göre zayıf kalan bi araç tr şarlarında daha iyi alternatifleri var bence... Mesajı son düzenleyen JUV : 05-09-2008 - 02:16 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|