Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 03-09-2008, 16:53   #21
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

CLS taksi gördüydüm Almanyada

S falan eyvallahta CLS noluyo abi

Eski 03-09-2008, 16:54   #22
Junior Member

Otomobil: audi a3
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KLL Mesajı Göster
bizde lüks olan araba başka yerde orta sınıf ise, bizdeki ödenen bedel o aracın özelliklerini değiştirmez. e sınıfı almanyada bizde ödenenin yarısı fiyata satılıyor. bu da onu oldukça ulaşılabilir kılıyor. orta ile üst sınıf arasında bir model e sınıfı 5 sersi vs. iki arabadanda bizde var çok iyi bilirim kendilerini.

yazmadan edemeyeceğim. yıllardır bu foruma takılıyorum buradaki birçok eski arkadaş gibi. bir sürü başlık açılır birsürü yorum yapılır. gayet normal. fikir sormuşsun bizde söylemişiz. cevapları beğenmeyip tavır yapacaksan buraya soru sormanın ne anlamı kalıyorki? o halde maden sen beğenmişsin, al bin.yorum yazanda kabahat zaten..
anlamak cok mu zor acaba? ilk once bi alıntı yapıp tesekkur ettıgım ınsanların fikirlerini bi oku hepsi arabanın ztn kotu oldugnu dusunuyor tıpkı senın gibi ama adamların hicbiri iste amerikan isi halk arabası deyip gecmedi adam gbi soyledı soledır boyledır iyidir kotudur falan filan dediler. pardon ama bnm hayatımda tr sartlarından cok yukarda ama hıcbır zmn halk arabası gbi bir uslup takınmamısmdır eger ole takınsaydım tıpkı senın gbi snada bıseyler bulurdum emın ol sayfanın soluna bakmam ytr bu hos mu olurdu sence???ıste sen bunu yaptın.ztn bnm ne almıslıgım var ne begenmıslgım bilgi almak icin girdim pisman oldum buda son msjımdır kişiselde alma sakın bnm ıcın konusma tarzı onmlıdır

maggg Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2008, 17:07   #23
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
durduk yere alınganlık yapıyorsun. hemşerim ben kötü mü dedim şimdi? amerikan işi halk arabası dedim. amerikan koşullarına uygun bir halk arabası. orta sınıf. orta karar.

KLL Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2008, 17:10   #24
Senior Member

bbkng - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

"Halk arabasi" denilmis iste, kufur mu edilmis, cok mu ayip "halk" olmasi? Soru soruyosun "karsilastirmalar" kisminda, ne ile karsilastiriyorsan artik, insanlar cevap veriyor, uzerine birde senden ukalalik dersi aliyorlar. Amerika'da halk arabasi iste...

Kisisel alma da olayi biraz daha hosgorulu olman gerekiyor...

bbkng Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 03-09-2008, 17:13   #25
Ikon The Verbal Hologram*

|Unique| - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Hayır araba vasat zaten de, niye böyle bi yanlış anlaşılma oldu anlamadım. Halk otomobili kötü olur diye bişey yok yani. Volkswagen Passat halk otomobili, diyelim ki Sebring değil. O halde Sebring Passat'tan iyidir? Yok böyle birşey. Kimsenin kimseyi küçümsediği de yok. Yeni üyesin maggg, ortamı tanımaya çalış bence biraz.

Eski 05-09-2008, 02:08   #26
JUV
Senior Member

JUV - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Ghia
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi The KrAl Mesajı Göster
orda halk arabasından kasıt genelleme ve aracın üretim amacıdır. E serisi halk otomobili değildir, taksi olarak almanya'dan başka yerde kullanılsın bakalım. arka camları bile manuel oluyor o E serilerinin, vergisiz teslim onlar.

chrysler evet amerikan pejosu, renosu, ford'u vw'ni.

kıbrısta sarı Avantgarde lar cirit atıyo S klassta çok var 2003 bi S e binmiştim turbodizel 320 yada 350ydi 1.670.000 km de idi yol bitene kadar km sayacına bakmıştım sıfırmı atlıyorum diye

ben Sebring leri çok seviyorum görüntü açısından çok elit ve kaliteli duruyo ama pek öyle bi araç değil full işçilik hatalarıyla doluymuş( işçiliği passat kalitesinde değil yani) performasn vb konulardada hacmine göre zayıf kalan bi araç tr şarlarında daha iyi alternatifleri var bence...

Mesajı son düzenleyen JUV : 05-09-2008 - 02:16
JUV Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları