"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Team Lada |
yakıt yedek parça servis vs tabiki avrupalı emsallerine göre az biraz daha sıkıntılı bi araç.. onun yerine avrupalı bi araç bakın eğer uzun yıllar sıkıntısız kullanmak istiyorsanız... Dediğiniz araç da güzel araba ama kendi kanımca tr için uygun bi araç değil |
| | |
| | #12 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-08-2008 Şehir: istanbul Otomobil: audi a3
| Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
|
dıger yorumlar ıcın tesekkurler gayet mantıklı acıklamıssınız
|
| | |
| | #14 | |
| Japanese Car Fan | Alıntı:
merak ettın ozel bısı olursa yazarım | |
| | |
| | #15 |
|
@atalay43 zahmet olmazsa fren performansı hakkında beni bilgilendirirsen ve aracın şuyu buyu dısında en onemli eksiklerini yazarsan cok sevinirim |
| | |
| | #16 |
| Japanese Car Fan |
tabıkı fren performansı fren mesafesı yuksuz 100 kms 40 m 10 uzerınden 5 '' '' yuklu 100 kms 40m 10/5 f.mes sıcak yuklu 100 kms 40 m 10/5 130 kms de fren mesafesı 76 metre 10/5 fren tepkısı 5 uzerınden 3 u-split dengesi 5/3 u splıt fren mesafesı 5/2 test sonucunda zayıf not almıs ve toplam 299 puan almıs 1. a4 434 puan almıs suruş konforu onemlı ondan bahsedıım gurultu cok alıomus klıma 10/4 almıs gorus acısı en az kor nokta fazla 1998 cc 156 hp tork 190-5100 co2 emısyonu 185 bos agırlık 1480 bagaj 386 l onden cekıslı 5 ılerı sanzıman hızlanmalar 0-80 6.6sn 0-100 10 sa 0-130 17 san 0-160 30.7 san tuketım 100 km de 10 lıtre kendı pıstlerınde ozel sıstemlerle olculmus 80 km de 61 db 100 65 db 160 da 74 db gurultu KENDI KOSESINDEN YAZIYORUM test pılotu kotu deıl ancak ıyı bı oto da deıl dıo aslında sebrıngde zoru basarmıslar mercedes e serısı buyukluune ancak bmw 3 genıslııne sahıp oto soz konusu en kucuk bagaj hacmı 2.0 lıtrelık 4 sılındırlı 156 hp lık tıkırtılı motor dıo tek ıyı yonu farların aydınlatma performansı fakat yıne arkada kalıyor gurultulu sert suspansıon ergonomık olmayan koltuklar ıscılık sorunları kokpıt malzemelerı sert iç mekanda elle tutulabılı tek ozellık ısıtılabılır bardak tutucuları dıs tasarım buyuk olsa da ıc mekan dar kullanımı zor malzeme kalıtesı vasat |
| | |
| | #17 |
| Japanese Car Fan |
baska merak ettın bısı olursa yazarım
|
| | |
| | #18 |
|
ilgin icin cok tesekkurler bilgiler cok isime yaradı en azından hic bilmedgm bi modeldi artık bazı seylerden eminim
|
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
bizde lüks olan araba başka yerde orta sınıf ise, bizdeki ödenen bedel o aracın özelliklerini değiştirmez. e sınıfı almanyada bizde ödenenin yarısı fiyata satılıyor. bu da onu oldukça ulaşılabilir kılıyor. orta ile üst sınıf arasında bir model e sınıfı 5 sersi vs. iki arabadanda bizde var çok iyi bilirim kendilerini. yazmadan edemeyeceğim. yıllardır bu foruma takılıyorum buradaki birçok eski arkadaş gibi. bir sürü başlık açılır birsürü yorum yapılır. gayet normal. fikir sormuşsun bizde söylemişiz. cevapları beğenmeyip tavır yapacaksan buraya soru sormanın ne anlamı kalıyorki? o halde maden sen beğenmişsin, al bin.yorum yazanda kabahat zaten..
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #20 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Halk arabası taksi yapılmaz dememiş ki kimse.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|