"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-08-2008 Şehir: istanbul Otomobil: audi a3
| Yeni Chrysler Sebring
Merhaba yeni sebring hakkında bilgi almak isityorumda acaba tanıdıgında olan kullanan ya da test surusu yapan kişiler arac hakkında yorumlarda bulunabilir mi birde chrysler markası genel olarak nasıl bir markadır kişisel gorusum gayet prestijli bir marka oldugu fakat markayı bilen tanıyan kişilerden yorumlarınızı bekliyorum ve en onemlisi bir chrysler alınıp uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir mi.Buarada kendi arabam 2008 a3 sebring i annem icin dusunuyorum. tesekkurler Not: lutfen baska alternatifler sunmayınız bilgilendirici mesajlar atarsanız sevinirim. |
| | |
| | #2 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
çok alternatif bir araç. std donanımı çok zengin aslında. yalnız AMS'nin kapsamlı orta sınıf otomobil testinde açık ara sonuncu olmuştu söyleyim. frenler, şanzıman, kabin hacmi, tüketim hemen her konuda geride kalıyordu rakiplerinden.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #3 |
|
peki chrysler marka olarak nasıl bilinir iyi midir kotu mudur ben pek ılgılenmedgm ıcın soruyorum uzaktan gordugum kadarıyla bna ii araba yapan bir marka gbi gelirdi hep ama ya sizce
|
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ortakarar bir araba bence. amerikan işi halk arabası.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Gereksiz Sebring gibi bir aracı avrupada kullanmak... O paralara pek çok muadil araç alınabilir...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| +1983
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| abi su halk arabası lafınada kafam atıyo kardesım benım babamdada e klasse war ama bu arabada ona bakarsan kıbrıs almanya gbi yerlerde taksi yapılıp kullanılıyor ee napalım bu araba kotumu illa bolemı konusalım yani? nasıl almanyadakı standartlar farklıysa e klasse gbi bi araba (bırak e yi s kasalar bile war)taksı olabiliyorsa amerika icinde bu gecerli az biraz dusunerek yazalım ..
|
| | |
| | #8 |
| duzgunce yorum yaptıgın icin tesekkurler bekledgm cevap buydu
|
| | |
| | #9 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
orda halk arabasından kasıt genelleme ve aracın üretim amacıdır. E serisi halk otomobili değildir, taksi olarak almanya'dan başka yerde kullanılsın bakalım. arka camları bile manuel oluyor o E serilerinin, vergisiz teslim onlar. chrysler evet amerikan pejosu, renosu, ford'u vw'ni.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #10 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Yanlış anladın bence. Amerikalı üreticilerin Avrupa pazarına sunduğu b-c-d segment araçlar büyük oranda rakiplerinden zayıftır. Sebring, Caliber, Avenger, 300C, vb. Fiyatları da buna karşılık uygun falan değildir. Mantıklı bi iş değil kısacası küçük sınıf (Amerikalılara göre küçük sınıf -entry level-) Amerikan otomobili almak.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|