www.modifiyem.com | |
| |||||||
Volvo S60 T5 vs Honda Civic Type-RKarşılaştırmalar icinde Volvo S60 T5 vs Honda Civic Type-R konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi VeNoM_35 kprolu typer ile denerse serdar abi bence başta typer kafa cıkarır sonra(200, belki daha da üstü..) s60 yanına gelir typerın ve geçer. s60 ağır olduğu ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #65 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 35
| Alıntı:
![]() zaten 1. ve 2. viteslerde tork limitörü var tiptronik şanzımanı korumak için. yazılımı yaparken o limitörü kaldırtmadım ben RICA' ya.. neme lazım... şanzımanı elimize almaya gerek yok dedim yani.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #66 | |
| Alıntı:
tamam Ozan anlaştık. hatta teneke jant falan da koyalım daha rahat çevirir !
| | |
| | #67 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
![]() cidden hafifletmeyi düşünmedin mi hiç? konforum herşeyden önce gelir mi diyorsun yoksa. ![]() Ben Compact'la autodrom'da drag'a gittiğimde bagaja ağırlık koymuştum.. eheh tabii herkes güldü ama, beni toplamda yarım boyla geçenleri bile ayırdım kalkışta hehehe 280m pist zaten, kalkış büyük avantaj ![]() bence sökelim | |
| | |
| | #68 | |
| Alıntı:
ahah sökelim süper valla hiç aklıma gelmedi inan. aile sedanı işte kendi halinde zaten öyle yolda kapışan bir insan da değilim ki.. efendi efendi işe gidip geliyorum sıkışık trafikte... E-5' e veya TEM'e çıktığım bile sayılıdır. ancak uzun yolda sürat yapıyorum bazen, o da tamamen sol şeritte. bir makas attığım bile çok nadirdir.
| | |
| Reklam |
| | #69 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Tamam canım düzlükte önemi yok mu ağırlığın ![]() Yenge de bizi söküp takmazsa bi arka koltuklara girişelim klipsli raylı bişeydir uğraştırmaz zarar da vermez |
| | |
| | #70 | |
| Alıntı:
e peki sökelim sonra napıcaz?
| | |
| | #72 |
|
haha zaten küstü bana satıcam dedim diye sanki daha bi fazla benzin yemeye başladı son günlerde !
__________________ RICA Tuning |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| civic, honda, s60, typer, volvo |
| Konu Seçenekleri | |
| |