www.modifiyem.com | |
| |||||||
Volvo S60 T5 vs Honda Civic Type-RKarşılaştırmalar icinde Volvo S60 T5 vs Honda Civic Type-R konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SVT5 izleyemiyorum çünkü işyerinde firewall var müsade etmiyor streetfire' a girmeme hem de 240 hp' lik en son kasa Cupra' yı yiyor Type-R lar yani ? ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #57 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 32
| Alıntı:
Sana kısaca anlatayım başta basılyorlar ve cupra hafif hafif açıyor baya bir gidiyor sonra sabitleniyor,ardın çok değil 10 sn kadar sonra tayyarlar güldür güldür geliyor dibine giriyorlar,tabi cupracı hafif gaz kesip tayyarcıların biraz mutlu olmasınıda sağlamış olabilir..!
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #58 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 35
| Alıntı:
![]() e peki şimdi sence bu mantıklı mı? yani Cupra' nın önce hafif hafif açarak gitmesi sonra top speed'e yakınken bir anda Type-R' ların küt diye herife 50 metre fark koymaları. eğer böylese ya NOS kullanıyor Civic'ler, ya da Cupra aniden gaz kesiyor, bana göre başka açıklaması yoktur bunun.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #59 |
| 120 bg 270 Nm Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 26 Otomobil: Corolla HB D-4D
|
cok zor hatta imkansız type R larda var bişe turbo yoksada varıdr bi karın ağrıları
__________________ Üyeliğiniz 30 saniyede bir kez arama yapmanıza izin vermektedir. |
| | |
| | #60 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: U.K. Yaş: 25 Otomobil: B7 A4
|
videolar çok güzel type r lar oynanmış bi hayli modlular 9000+ devir çeviriyolar.. lakin ilk videoda çok açık cupra çok feci şekilde kopuyo yavaş yavaş sonra bi kaç dakka sonra gözükmeyeck kadar kadrana bakarsak bunlar 280+ civarı hızlardalar galiba 260 bitmiş şurdan şunu çok rahat çıkararızki cupra en son kasa type r ile resmen alay eder.. |
| | |
| Reklam |
| | #61 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
kprolu typer ile denerse serdar abi bence başta typer kafa cıkarır sonra(200, belki daha da üstü..) s60 yanına gelir typerın ve geçer. s60 ağır olduğu için typer gibi fırlaması çok zor.
|
| | |
| | #62 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
serdar abi pazar geliyosun koltukları krikoyu izolasyonu falan söküyoruz gizli spec |
| | |
| | #63 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: -
|
Cupra ruhsuz ama manyak gibi hızlı. kuzu gibi 2.0lt'lik motor iki oynama yapınca kudurdu |
| | |
| | #64 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 35
| Alıntı:
![]() eh şimdi demin dediğim gibi bu sonuç normal değil. yani top speed'e yakın bir anda böyle bir atak yapması herhangi bir arabanın. ya diğerinin gazdan ayağını çekmesi lazım, ya bu adamların nos kullanması falan lazım. başka türlü normal bir performans olarak açıklanabilecek birşey değildir yani. şimdi bu muhabbetin ilk çıktığı noktaya geri dönersek, ben zaten kalkış veya hızlanma performansı olarak benim S60 bunlardan daha seridir demedim hiç, demem de zaten, anlamsız olur, aynı sınıfın arabası değil T5, düşük viteslerde bunlarla kapışması mümkün değil. 250 beygir de olsa, 300 beygirle de ben zaten böyle bir kıyasa girmem. ![]() ama konu 60 - 260 kmh arası bir rolling start karşılaştırması olarak sorulunca, doğal olarak daha iddialı oluyorum zira bir Type-R' ın 260 kmh' ye kadar benimle gelebilmesi için üstünde egzosttan manifolttan K-Pro'dan daha fazla birşeyler olması lazım. yani eğer sadece 230-235 beygir ise zor gelir 260'a benimle. çünkü 210 - 220'den sonrası artık hafiflikle veya serilikle falan olmuyor. Sürtünme katsayısı benden yüksektir muhtemelen, benim 0,28... onun kranktaki gücünden 15-20 beygir daha fazlası benim tekerleğimde var. torktan bahsetmiyorum bile. yani o kadranında diyelim ki bir şekilde 260 görebilse bile, onun 220 ile 260 arasını alacağı süre ile, benim alacağım süre epey farklı olur. benim bilgim ve mantığım bunu söylüyor. ama denedin mi diye sorarsan da denemedim hiç ...
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| civic, honda, s60, typer, volvo |
| Konu Seçenekleri | |
| |